Sokaknak fájhat. Az elmúlt években jelentősen emelkedő lakásárak a jövedelmek párhuzamos növekedése miatt ugyan nem rontottak drasztikusan a lakásvásárlók helyzetén, az állami támogatások ugyanakkor relatíve egyre kevesebbet érnek a piacon, vagyis a lakások és házak árának egyre kisebb aránya biztosítható az állami forrásból. Szintén jelentős a különbség Magyarországon belül az egyes területrészek között, a legkevesebbet Budapesten "éri" a CSOK, míg a legtöbbet a Dél-Dunántúlon és Észak-Magyarországon. 2016 jelentős változást hozott a lakásvásárláshoz igénybe vehető állami támogatások esetében is. A korábbi összegek ugyanis emelkedtek mind az új, mind pedig a használt lakások esetében. Az igazi "nagy durranást" pedig a 3 gyermeket vállalók számára, új lakás vásárlásához vagy építéséhez elérhetővé váló 10 millió forintos támogatási összeg jelentette. A lakásárakban lévő különbségek miatt ugyanakkor az állami támogatás nem jelentett ugyanolyan segítséget minden területen...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
En szoltam meg elejen, hogy baj lesz belole. De az igazi fekete leves csak most jon.
Euro 323
USD 279
Svajci frank 280
Es eltolcsiek nem emelnek a kamaton, pedig mar az USA-ban is 2%-ot fizetnek a beteti kamatokra. Ergo a toke odamegy, nem pedig ide. Ezt azt fogja eredmenyezeni hogy az inflacio hipergyors lesz nalunk, az allamadossag megugrik. Es mivel kenytelen finanszirozni az adossagot ig vegul kenytelen lesz kamatot emelni hogy visszacsalogassa a toket, de akkor mar joval tobbet kell majd emelnie, mint amennyi most meg eleg lenne. Ez pedig mondanom sem kell, de rateszi a kest a hitelesek nyakara. Ugyhogy csakugy mint a deviza hitel valsag soran, a fideSS ismet bedonti a magyar lakossag zomet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.