Vegyesen mozgott péntek reggel a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben csütörtök estéhez képest.

Továbbra is a pincében a forintárfolyam

Az euró jegyzése a csütörtök esti 322,96 forintról 322,82 forintra gyengült. Csütörtök reggel még 320,96 forinton jegyezték az eurót.

A frank árfolyama péntek reggel 279,71 forinton állt a csütörtök esti 279,41 forint és a csütörtök reggeli 276,11 forint után.

A dollár is erősödött a forinthoz képest: csütörtök reggel 271,86 forintot, csütörtök este 277,71 forintot, péntek kora reggel pedig 279,12 forintot ért.

Az euró gyengült a dollárral szemben, árfolyama péntek reggel 1,1568 dolláron állt a csütörtök esti 1,1632 dollár és a csütörtök reggeli 1,1807 dollár után.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Gauntlet: Te gondolod hogy az a sok hülye fidesz szavazó ismeri egyáltalán azt a bonyolult szót hogy árfolyam???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
" A kormánynak/jegybanknak nincs árfolyamcélja"!-azaz nincs védelem a "nemzeti valuta"!!! számára.Nem avatkozunk be a forint védelme érdekében.Valamiért ez igy jó a jegybank és a kormány számára IS!Lehetséges ,hogy a gyengités egyenesen az ő érdekük valamiért, csak még nem tudjuk miért?
szép új világ
@Pálinkás Pál: Nem hiszem, hogy fide$$ szavazók többségét (a minimál bérrel és minimál IQ-val rendelkezőket és a közmunkásokat) ez különösebben izgatná. Ők akkor boldogok, ha megvédik őket a migráncsoktól és békemenetelhetnek egyet.
cikicakk55
@Gauntlet: Én biztos nem szavaztam rájuk és tudtommal még legalább 3 millió ember nem rájuk szavazott. Sajnos a választási törvény módosítása olyan lehetőséget biztosított a Fidesz számára,amit képtelenség überelni. Ha csak tényleg azok szavaztak volna a Fideszre, akik bedőltek Orbán gyűlölet és félelem kampányának,akkor még a 2/3 sem lenne meg. sajnos túl sok közmunkást tudtak megzsarolni, a cigányok meg megvásárolhatók,mert Ők nem törődnek azzal,hogy a választások utáni naptól 4 évig megint csak le lesznek sz...a. A cigány mindig a pillanatnak él. Akkor ott jól jött a krumpli, a pörkölt, a fa, a bözsi utalvány,hol,melyiket adták.Azóta már zúgolódnak is,hogy nem ezt ígérték,de Orbánékat már nem érdekli a cigányok,de a nép nyomora sem. Ezt a G.-t nem a Magyar nép választotta.
papa.49
@justhpeter: Majd tömörítjük őket hogy beférjenek !!!
tulipan
@szép új világ: Nem is! Minek is neki az Euró? Elvégre még itthon sem jut el nyaralni, de beképzelten, pöffeszkedhet a maga kerjtében!!!
Peller Anikó
@Szeparepa2: ezt hogy érted répa, nehezebb széttépni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.