Megállt a kanál az encsi Anyukám mondta étterem vendégeinek kezében csütörtök délben, de a személyzet is jócskán meglepődött, amikor egyszer csak belépett az ajtón a miniszterelnök. "Köpni-nyelni nem tudtunk" – számolt be a hvg.hu-nak az étterem egyik munkatársa, amikor felhívtuk, miután csütörtök kora délután egy ott készült fénykép bukkant fel Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Végigette az étlapot, majd kigurították az étteremből. Azóta is a száját nyalogatja.
Commenter
@menekült: ez jó. Megnyilvánulásai kb annyira spontán dolgok mint a kötelező orvosi vizsgálatok. Ezt a menüsort is meózta valaki előtte, hisz vannak ételkóstolói, gondolom a testőrei nélkül nem tett itt sem egyetlen lépést sem. Elfáradt, megéhezett a kenucipelésben. Gondolom az utcasarkon ülő hajléktalannak is vitt egy kis pacalt.
karma1
Hahaha... Meno helyen NEM foznek pacalt, ez az egyik dolog, a masik az, hogyha mar nem talalnak valakit, aki kilovi ot - nem kivanom a halalat, mert tul sok szamlaszamot vinne at a tulvilagra -, akkor (by Hofi) "... a pacalra kell bizni "... utalva az emlekezetes esetre, amikor Torgyan Pubi szegeny majdnem kinyiffant a pacalporkolttol...:o))
Amit nem old meg a komplett ellenzek, megoldja egy rossz szakacs egy tal romlott pacallal...:o))))
Commenter
@karma1: ahhoz nagyon romlottnak kellene lennie a pacalnak. Menő helyen valóban nem főznek paprikás lében úszkáló marhagyomor-darabokat, vagy bármilyen belsőségből készült ételt. Ezek a magyaros étterembe vagy a sarki kifőzdébe valók.
A pacalpörkölt a magyar konyha egyik leggusztustalanabb találmánya, szerintem. Kilőni ezt? Talán majd egyszer az űrbe maximum... továbbra is úgy gondolom hogy ezt az embert demokratikus módon már leváltani nem lehet. Mindent központosít, ha kell társadalmi problémát ami mindenütt létezik alkotmányellenessé tesz,ahelyett hogy valós társadalom és szociálpolitikával megoldást keresne rá. Egy bizonyos vallás védelmét is alkotmányos kötelezettséggé teszi, tényleg nincs határ? És persze a keresztényi szeretet nevében lép fel rendőrökkel a hajléktalanok ellen,miközben ő irgalmas kereszténynek vallja magát. Nem is ellentmondásos és kétszínű dolog ez az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.