Nem tudják nem a független tudományos élet vesztét látni az Abcúgnak nyilatkozó akadémiai kutatók abban a törvényjavaslatban, ami a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium költségvetése alá rendelné a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatásainak finanszírozását. Az Abcúg birtokába került levél azt is jól mutatja, mennyire előkészített döntésről van szó: nem egész egy órát kapott az MTA jogi főosztálya, hogy véleményezze az intézmény működését alapjaiban befolyásoló törvénymódosítási javaslatot.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat, hogy MÉG ENNÉL KEVESEBB IDŐT kapott anno az ellenzék a SALÁTATÖRVÉNYBE becsekkolt, KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN alaptörvényük véleményezésére!
.
Mivel közjogilag érvénytelen MAGÁNHADSEREG kalózkodik
www.google.hu/search?q=k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen+az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny&oq=K%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9ny&aqs=chrome.3.69i57j69i60j69i59j35i39l2j0.6841j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8.
.
Nem szeretnék a FEHÉRNEMŰJÜKBEN lenni, majd ha .. l e á l d o z i k .. az egyre halványabb csillaguk!

.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
54 perc rengeteg idő: egy félidő + hosszabbítás...
karma1
@Horizont: Dragam, egyaltalan nem biztos, hogy nekem van igazam! Mondom, en csak a sajat velemenyemet mondtam el, amit abbol szurok ki, amit az interneten olvasok az ujsagok cikkeibol kiszurve es persze az otthoni baratok, rokonok elmondasabol is osszeszemezgetek.
En ennek alapjan mondom el a velemenyemet, mert innen ugy latszik, hogy nem emelik fel elegge a hangjukat pont azok az ertelmisegiek, akiknek ez - szerintem - kotelessegte lenne
advocat
Ennyit ér a tudomány! Magyarorszgon! Majd ha a Tudományos Akadémia helyén is focistadion épül! Akkor már minden rendben lesz!
karma1
@Horizont: Hat koszi a cikket vegigolvastam azt is, amire az elejen utal Benedikty,... Nem semmi egy cikk, es sajnos mindenben igazat kell adnom neki...
Aztan, ha putyini, erdogani, esetleg hulyegyerekfrizuras koreai tipusu diktatorikus allamot fabrikal az orszagbol, hat ne maradjon ki senki se semmibol, akik megtehettek volna, hogy erosen es gyakran felemeljek a szavukat. Nem tettek, bar emlekszem arra a 29 tudos altal irt levelre, amit - gondolom rohogve - dobott a dzemetbe valamelyik orban samesz, ...
Az, hogy a Professzorok Bathyanyi kore csupa szenilis Alzheimeres idiotabol all, az egy dolog: ok nyilvanosan is kiallnak segget nyalni, nyakon ontve valami fennkolt hazafias dumaval.

Nekem akkor szakadt el a cerna - errol leveleztunk is a FB-n a volt osztalytarsaimmal - amikor kasler kijelentette, hogy a 10 parancsolat betartasaval elkerulhetoek a sulyos betegsegek, es AKKOR nem emelte fel EGYETLEN ORVOS sem a szavat azert, hogy b+ vegye' ma' vissza a baromsagaidbol, nem 5700+ evvel ezelott elsz, Mozes idejeben, te barom, hanem a 21. szazadban!Ki volt az , aki kikerte maganak orvos letere, hogy semmibe vegyek a diplomajat? Mert nem allitott kevesebbet ez a sik idiota nagyfulu, mint azt, hogy nem is kellenek dokik, eleg, ha templomba jarunk, szepen gyonunk, es betartjuk a Tizparancsolatot, es akkor kino a levagott labunk, elmulik az agydaganatunk, es a szivroham eseten is eleg nyo'c Hiszek egy... oszt jonapot. NEM VOLT EGY SEM!!! SIRALMAS ES IJESZTO!!!
karma1
@Horizont: Alfoldi nekem annyira tiszta ember, hogy o azert lehet bator, mert megvedi a tudasa, tehetsege, es hogy nyiltan eli az eletet. Megprobaljak folyton kikezdeni, de az emberek igenylik Ot, isszak a szavait, figyelnek a velemenyere.
O tudja, hogy a muveszeten kivul mit varnak el tole az emberek, es ennek megfeleloen is el, dolgozik.
Gyurcsany a masik, akin egyszertuen nem talal fogast orban, es ettol megorul. Most eppen azert vagyok pipa Gyurcsanyra, mert nem eleg hangos. Errol csak akkor valtozna meg a velemenyem, hogyha most azert hallgatna, mert erosen dolgozik valamin, ami nagy durranas lesz. Csak ez mentene' fel ot az alol, hogy most hallgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.