A beskatulyázás és a más véleményen lévők lenézése okozhatja az Európai Unió vesztét – foglalt állást Sebastian Kurz osztrák kancellár abban az interjúban, amelyet több, szombaton megjelenő lapnak adott azzal kapcsolatban, hogy július 1-jén Ausztria veszi át az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét. “Ha a kelet-európaiaknak az a benyomásuk, hogy másodrendű uniós tagok, az minden, csak nem pozitív” – húzta alá az osztrák kormányfő a Der Standardnak. Ugye nem gondolják, hogy Orbán Viktor vagy Salvini kompromisszumkészebb lesz attól, ha minél magasabbról nézik le őket – hangsúlyozta Sebastian Kurz. Az osztrák kancellár ugyanakkor kiemelte, hogy a demokrácia és a jogállamiság nem lehet alku tárgya, más kérdésekben viszont teret kell engedni a különféle eltérő álláspontoknak, véget kell vetni a “folyamatos kioktatásnak”. Kurz úgy véli, hogy ily módon az EU egységesebbé válhatna, és azokra a dolgokra összpontosíthatna, amelyekben egyetértésre lehet jutni. Mint mondta: az...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"a demokrácia és a jogállamiság nem lehet alku.."

Akkor mire fel alkudoztok vele? Tíz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, mibol lesz a cserebogar? Vegulis nem baj, hogyha a sogorral nagyon joba akar lenni ez a Kurz gyerek, (lehet, hogy titokban mar o is probalgatja a Habsburg koronat?), amde hianyolom a felsorolast, - azt az allitolag jo hosszut - amely ugyekbe az Unio beleszol.

Vajon mibe szol bele, szerinte? Mert az Unionak szinte csak olyan kiherelt bizottsagai leteznek, akik ugyan megallapithatnak egy tenyt, de az egvilagon semmit sem tehetnek, plane nem az illeto orszag belugyeibe valo beleavatkozast.
Vehetjuk mindjart az OLAF jelenteseket is, amik KONKRET bunugyet, bunszovetsegben elkovetett buncselekmenyt allapitottak meg 35 esetben az Elios-szal kapcsolatban, es SEMMIT nem tudnak tenni, meg csak szamon sem kerhetik poltot, hogy mit tett az OLAF jelentes ajanlasai utan az ugy felderitese es a bunosok megbuntetese erdekeben.
Mert meg erre sincs joga,
Szoval pubika akkor mi ellen is papolsz? Szerinted annyira bantjak orbant? Amikor meg az EPP-bol se zartak ki?
Beszelj jo sokat orbannal, oszt megtudod, mi a pavatanc...
csak úgy....
orbán nem más véleményen van, orbán mindíg az ellenkezön...
papa.49
Nem néznék le, ha nem tenne mindig keresztbe az Uniónak, aztán meg megy és pénzt kunyerál, ez a magyar miniszterelnök !!!
karma1
orbannal nem lehet olyan alacsony szintet talalni, ahol o BARKIVEL is kepes lenne kompromisszumot kotni. Ha egy kicsit is kompromisszum-kepes lenne, akkor aniko asszonynak nem lenne berlete a kecskemeti korhazba, meg a napszemuvegboltba.
Elmebeteg nem kepes jol megitelni egyetlen helyzetet sem, pont mert a betegsege nem engedi. Eloszor ennek a kis zsurpubinak ezzel kellene tisztaba jonnie...
csak úgy....
@durbincs: könyörgök miklós! ne untass...
Peller Anikó
"a demokrácia és a jogállamiság nem lehet alku.."

Akkor mire fel alkudoztok vele? Tíz.
csak úgy....
@durbincs: miki! azt meséld el,hogy hogyan szabadultál ki a tálibok fogságából...
te falu bolondja...
mackoka46
Világ csúfjai lettünk megköszönjük a német cdu-nak a rabigát, amit orbánc egyre szorosabbá húz a nyakunk köré, további euró milliárdokkal támogassák csak a diktatúrát.
csak úgy....
@mackoka46: nem ám kend is másokra szeretné kenyni a dógot...
tulipan
@durbincs: Te gondolom, csak a WC papír gurigát, nyaldosod!!!
csak úgy....
@durbincs: ha tudnám,hogy jobban leszel töle, intézhetnék neked egy beöntést ;)...vagy márt megint tele a pelus?
Eriksson
Jól beszél ez az ifjú kancellár, értelmes, okos, lényeglátó.
csak úgy....
@mackoka46: az ,hogy hellmut kohl "kiokosította" orbánt,arról nem a cdu tehet...
tudode
Már 2014-ben meg volt az .. o k a .. az alábbi videó közzétevőjének, hogy valahonnan az arhívumból elővarázsolta az alábbi videót arról, aki már RÖVID GATYÁS korában óberkodott, és megjósolta SAJÁT "politikainak" nem mondható művészetét, amely valójában olyan KOFÁSRA sikeredett,,és nem csak az ország, az EU is kap általa abból a POCSOLYÁBÓL, amelyben dagonyázik az ÖRÖKÖS .. o k t o n d i ...konfrontálódásával!!!:
.
Közzététel: 2014. márc. 17.
------- Orbán Viktor 1992-ben még máshogy gondolkodott
www.youtube.com/watch?v=d9k65U3-qy4
.
Az óta is OLVASGAT, OLVASGAT
.
Rongy'ő, mongyő'
.
""" Történelmi időket élünk, s nem lehet tudni, hogy a TÖRTÉNELEM MELYIK FORDULÓ pillanatában íTÉLKEZIK azok FÖLÖTT, akik "csak" P O L I T I K Á T ... C S I N Á L N A K, és nem TÖRTÉNELMET""" (...)
.
"Szinte kísérteties"(...)
.
Folytassa ŐFŐMÉLTÓSÁGA, és köpje szembe magát, mivel NAGYBAN HOZZÁJÁRULT ahhoz POLITIKAI SZÉLHÁMOSKODÁSÁVAL, hogy képtelen az ország felzárkózni Európa színvonalához amiatt, mert SZEMBEN a NEM TISZTA ÚTON MEGSZERZETT 2/3-ával, annak ellenére, hogy dől az EU-ból a lóvé, az ország 2/3-a KOLDUSBOTRA jutott a STADIONERDŐK árnyékában, és a TÉRKÖVEK visszasugárzó melegében!
.
Tárt .. k a r ó k k a l ... várja őkegyelmét a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJA!
bencemacska
Tökéletesen igaza van Kurznak, de csak egy darabig! Mert OV-t nem lenézni kell jó magasról, hanem lesz..ni!!! Többet nem érdemel.
De majd Kurz is rájön erre magától. De hát más kárán tanul az okos, sajátján sem a buta! Ő dönt, hogy melyik csoportba akar tartozni!!!
csak úgy....
@bencemacska: Tökéletesen igazad van! orbán nem képes békés,józan együttmüködésre,-nem tudom kinek ,kiknek "dolgozik" de,hogy bomlaszt és keveri a szart ,az biztos...
papa.49
@csak úgy...: Nem kell találgatni az ezredesnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.