Navracsics szerint amikor migrációról beszélünk, általában a jogellenes migrációról beszélünk, a magyar nyilvánosságban szinte erről folyik a vita csak. „Miközben vannak olyanok, akik tényleg háborús övezetből jönnek, menedékjogot kapnak a jogszabályok alapján, de ettől még ezek az emberek nem rendelkeznek iskolai háttérrel, nem beszélik a nyelvet, lehet, hogy családi trauma is érte őket. Tudjuk, hogy több tízezer felnőtt kísérő nélküli kiskorú van valahol az Európai Unióban. Nagyon sokan Szíriából jöttek. Ők nem gazdasági kivándorlók. Ők gyerekek, akik háborús övezetből menekültek, és az út során vagy meghaltak a szüleik, vagy valami történt velük. Az ő oktatásukat, iskoláztatásukat biztosítani kell. "Hiszen fiatalok, jól szocializálhatók, egy társadalom hasznos tagjaivá tudnak válni. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Minden bizonnyal, csak a jelen náci fehér népesség éppen ebben aakdályozza meg őket!!!
SystemError
Nem tudom, hogy ez az általásnos Habonyi jó rendőr, rossz rendőr játék-e.. Sajnos azt kell, hogy mondjam a Fidesz egy évtizedes morális lejtmenetén mára azok lettek normálisak, akik 10 éve voltak a "kommunikáció" alján... Nem hiszem, hogy ők lettek normálisabbak, hanem a Németh Szilárdok és a többi arcán fosó szar ember miatt a mi toleranciánk változott. Sajnos ezzel is a fidesz nyer..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.