Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmány jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk annak érvénytelenségét – mondták anno a fineszesek. Amikor az új alaptörvényről vitázunk, tulajdonképpen új otthont építünk magunknak, új falakat, de azokra az alapokra, amelyekre követésre méltó elődeink is építettek, történelmünkre, összetartozásunk, közös megmaradásunk és közös boldogulásunk történetére – mondta Kövér László. De kik is azok a követésre méltó elődeink?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Hja, azok a régi szép ifjonti libsi idők!!

Közzététel: 2014. márc. 17.
------- Orbán Viktor 1992-ben még máshogy gondolkodott
www.youtube.com/watch?v=d9k65U3-qy4...
.
Az óta is OLVASGAT, OLVASGAT
.
Rongy'ő, mongyő'
.
""" Történelmi időket élünk, s nem lehet tudni, hogy a TÖRTÉNELEM MELYIK FORDULÓ pillanatában íTÉLKEZIK azok FÖLÖTT, akik "csak" P O L I T I K Á T ... C S I N Á L N A K, és nem TÖRTÉNELMET""" (...)
.
"Szinte kísérteties"(...)
.
Folytassa ŐFŐMÉLTÓSÁGA, és köpje szembe magát, mivel NAGYBAN HOZZÁJÁRULT ahhoz POLITIKAI SZÉLHÁMOSKODÁSÁVAL, hogy képtelen az ország felzárkózni Európa színvonalához amiatt, mert SZEMBEN a NEM TISZTA ÚTON MEGSZERZETT 2/3-ával, annak ellenére, hogy dől az EU-ból a lóvé, az ország 2/3-a KOLDUSBOTRA jutott a STADIONERDŐK árnyékában, és a TÉRKÖVEK visszasugárzó melegében!
.
Tárt .. k a r ó k k a l ... várja őkegyelmét a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJA!
Nessy
Így igaz! Kegyelmes uramék oktatását, kollégiumát, a szüleik lehetőségét, hogy önöket iskoláztassák, bizony nem a Mikulás hozta! Azért sokan dolgoztak!
Mint ahogy az önök és haverjaik által mára "magántulajdonná avanzsált" gyárakat, közszolgáltatókat, szállodákat, és még lehetne sorolni mi mindent, a romokból valakik felépítették, üzemeltették.
A jelenlegi jövedelmüket, jó létüket is az egész ország fizeti, nem a 2,5 millió hívük, élükön a levelező tagozatosokkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.