Öt napja nem kap választ a Népszava az Országgyűlés Hivatalától arra az egyszerűnek látszó kérdésre, eltávolítják-e a Vértanúk teréről a mártír miniszterelnök, Nagy Imre szobrát. A lap éppen ezért feltételezi: amennyiben a kormány bizonyosan nem akarna hozzányúlni a szoborhoz, akkor ezt már közölte volna az Országgyűlés Hivatala. Lehet, hogy van más magyarázat is, de hivatalos tájékoztatás egyelőre – nincs. Roppant rosszízű ugyanakkor ez a titkolózás éppen ma. Megírtuk: Nagy Imrét a forradalomban betöltött szerepe miatt, koncepciós perben hozott ítélet alapján hatvan évvel ezelőtt, 1958. június 16-án végezték ki. 1989. június 16-án tartott újratemetése a rendszerváltás egyik szimbolikus eseménye volt. Orbán Viktor – aki a Fidesz képviseletében a Hősök terén mondott beszédet – ekkor vált országosan ismert politikussá.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Időjárás jelentés: A napokban erős szél várható. Amolyan köpönyegfordító erősségű, az iránya változó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Nessy: hohóóó...te valamit tudsz?... meséjjj...
Nessy
@wagabund: jelenleg Horthy a favorit! Csinálnak neki egy lovas szobrot, levehető alakkal,illetve fejjel, és akkor csak azt kell cserélni az éppen aktuális "példaképre"! Gyors, és praktikus! Mint a Soros plakátok! Egy alap plakát, csak a szöveg dobozt kell a számítógépen kicserélni, és mehet a nyomdába milliárdokért.
wagabund
@Nessy: nagyon vágod a témát...csak nem marketinges vagy?
Nessy
@wagabund: Egészségügyben sok területen dolgozó elemző statisztikus nyugger. :-))
wagabund
@Nessy: jójó...tuttam...csak ne nyuggerezz...ha szabad kérnem..

azt elég, ha a szarszájú puzsér teszi...
csak úgy....
@Nessy: nekem tetszik a "nyugger" , jobb mint a vén szar ,vagy a "mit kóbászósz itt elöttem öreg,rúglak pétschán" ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.