Erdei kisvasút ütközött személyautóval Szobnál vasárnap délután, senki nem sérült meg, de áll a forgalom a vonalon - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Erdei kisvasút ütközött személyautóval Szobnál, áll a forgalom

Fotó: Kaszort.hu

Csámpai Attila elmondta, az autó vezetője ki tudott szállni járművéből, a vonaton pedig kevesen utaztak, és ők sem sérültek meg.

A vonat egy oszlopnak tolta az autót, ezért áll a forgalom a Nagybörzsönyig járó kisvasúton – tájékoztatott. A tűzoltók végzik a műszaki mentést, eltávolítják az autót – tette hozzá.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Marha veszélyesek ezek a ,,kisvasutak,, sorban ez a 3. karamboljuk ...
Gauntlet
Kisiklott a felcsúti Lovasberénynél?
egyvandor
Sorozatban bizonyítják hogy kisvasúti baleset esetén kissebb a kár kevesebben sebesülnek meg. Az adatok feldolgozása után a megalkotott eredmény komoly argumentum lehet majd Gorbán kisvasútjának meghosszabításakor esetleg felmerülő érvelésekor. Majd az is érv lesz a kihasználatlnaságra hivatkozók ellen, hogy így legalább kevsen sérülnek baleset esetén.
namihami
Ezekkel a Hokkaido-expresszekkel mindig történik valami. Nem jó az, ha egy vonat 200-250 km/órás sebességgel tud száguldozni.
Ennél már csak az az autóvezető a nagyobb marha, aki képes egy ilyen száguldó expressz elé hajtani.
papa.49
Ki kell táblázni ,,itt a felcsutkai expresz akkor 15 másodperc alatt halad át ha te a vasúti átjáróban vagy,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.