Éppen az Orbán-kormány volt az, amely még szigorította a nyugdíjasok munkavállalását, így épp saját korábbi intézkedését fogja kukába dobni a Fidesz a fiatalok jelentős mértékű elvándorlása okán kialakult munkaerőhiány miatt. Ki tudja, talán hamarosan azt is elismerik, hogy Magyarországra a kutya sem akar jönni, sőt innen éppen hogy elmenni vágynak még az ideszületett fiatalok is. Gulyás Gergely, Orbán új kancelláriaminisztere jelentette be a kormány terveit.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@wpym: Ja, Vajna jövedelmét meg nem, igaz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A helyzet az, hogy a nyugdíjasok nagy többsége menekült bele a nyugdíjba, nemhogy újra elmenjen dolgozni.
A nyugdíjasoknak az a kevés hányada, aki bírja még magát, az pedig megtalálja a módját, hogy nyugdíjasként is tovább dolgozzon!
(De mégegyszer megerősítem, a nyugdíjasok döntő többsége, örült, hogy így-úgy trükközve elérte a nyugdíjazás módját és esze ágában sincs dolgozni, inkább otthon alszik délig. És délután négykor elmegy vásárolni, hogy mégjobban feltartsa az aktívokat, akik már munkából mennének haza. Nincs kivétel.)
verőce21
Az még kimaradt, hogy az erősen cukorbeteg nyugdíjasok, akik pedig már aludni sem tudnak a betegségüktől, hajnali 3-4 órakor itt tombolnak már a propin!
kereső
@wpym: a magyar piac nem árérzékeny./ a magyar piacba mesterségesen beavatkozik a kormány/De ennek mi köze van ahhoz,hogy a nyugdijas fizet-e szja-t,vagy sem.
Gauntlet
Köszönjük kedves bokorból előugró 300 ezres fideszes tömeg.
Dógozzatok ti is !
wpym
@kereső: Feladom. De a lényeg: a dolgozó fizeti az szja-t, majd, amikor nyugdíjba megy, tovább fizeti, mert az is jövedelem. Ne érvelj, pont leszarom kinek teszene ez és kinek nem. Az sem foglalkoztat, hogy kettős, hármas vagy háromszázhuszonhármas adóztatás lenne-e így.
Remélem érthető volt; válaszolni már nem kell rá, túltárgyaltuk és szépen elbeszéltünk egymás mellett.
Madácsi Pali
Elismerni semmit nem fognak! Max új harcot hirdet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.