Baukó Éva kicsípte magát a vasárnapi programja előtt, és ezt a világnak is megmutatta.

Baukó Éva ismét elképesztően szexi

Fotó: Baukó Éva / Facebook

A műsorvezető az Instagramon posztolt egy fotót magáról, amin épp útra kelt, hogy feltételezhetően a barátaival találkozzon. Éva egy igazán szexi ruhát választott mára, amiben jól szemügyre vehetjük a dekoltázsát is.

(Blikk.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nem szexi, hanem egy lepukkant útszéli qrwa...(1 orális = 3000.- HUF )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hát igen, a qrva-hivatásban még nagyobb a fluktuáció. Ott sokkal gyakoribb a frisshús-felhozatal, sokkal nagyobb reklám szükségeltetik a termék állandóan piacon való tartásához. Sokkal gyakoribb a ""ráncfelvarrás"" igénye.
Még a második sor igényeinek ellátása is állandó frissítést igényel. Aztán igaz ez a harmadik körre is. És a vége? Háááttttt, majd kiderül.
volvós
@division: Nyugi, ha fizetne sem kellene ez a ringyóóóóóóóó...
papa.49
A bunkó Évikén kitört a ,,kapuzárási pánik,, nem megy a bót ))))))))))))))))
SystemError
Nekem egy elhasznált, belül szétrohadt(biológiailag..) felkapaszkodott proli kur... Sajnos én a kurvák kapcsán, soha nem a "szépséget" látom, hanem azt hogy félórája még biztos valaki benne volt és lehetetlen ezt kimosni magából óránként.. Szóval, aki ezt szexinek tartja, az gondoljon a bent rohadó ondó maradékre, ami a másnapos boros hüvelygombában érlelődik! Baukó Éváról amúgy emberi oldalról is ezt gondolom átvitt értelemben. Kedves, jóindulatú, szerény lány, az elvei is sziklaszilárdak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.