A képviselők az Országgyűlés mai ülésnapján szólhatnak hozzá utoljára a szerdai zárószavazás előtt a kormánynak az alaptörvény hetedik módosításáról szóló javaslatához, valamint a "Stop Soros" csomag néven ismert indítványához.

Már ma lezárják az alkotmánymódosításról szóló vitát

A parlament honlapján elérhető napirendi javaslat szerint az ülés 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit az interpellációk, az azonnali kérdések és a kérdések követnek.

A Ház ezután értékelheti az alaptörvény-módosításhoz, valamint a jogellenes bevándorlással összefüggő előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat, majd a magasházak építésének szabályozásáról szóló törvénymódosításról tartanak általános vitát.

Az Országgyűlés szerdán szavaz az alaptörvény hetedik módosításról, amelynek célja, hogy védje a nemzeti szuverenitást, és tiltsa idegen népesség Magyarországra telepítését. Szavazás várható a jogellenes bevándorlás elleni intézkedésekkel kapcsolatos törvnymódosításokról is. A "Stop Soros" néven ismertté vált javaslattal a kormány meg akarja akadályozni, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Eladott Ország
Miközben normálisék (azok nem mi vagyunk, hanem egyéb közép-európai országok) átlagban a GDP-jük 2,9%-át költik a hatalmi ágakra, külkapcsolatokra, miegyebekre, Magyarországon Orbánkirály uralkodásának harmadik ciklusára a végrahajtó és törvényhozó orgánumokra fordított kiadások a GDP 3 százalékáról 4 százalékra nőttek. Vagyis miközben a Vajnákat, Mészárosokat, Garancsikat és a válogatott nemzeti nagytőkéseket majdhogynem agyonbasszák a naponta fejükre hulló közpénzmilliárdok, az államapparátus velük arányosan hízik szép nagyra. Amióta a Fidesz kormányra került 2010-ben egyetlen irányvonal állandósult: a vízfej egyre többet költ magára és az állam gazdasági funkcióira. Mindenesetre most ott tartunk, hogy a Lázár János-féle karcsúsítás olyan jól sikerült, hogy a legkevesebb 436 tagú magyar kormányapparátus, valamint az Országgyűlés áldásos tevékenysége és működése évente mintegy 1300 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek. Évi 1300 milliárd forint, és ebben a parányinak ható, de megszámlálhatatlan porszemek nincsenek benne, a kismillió osztályvezetővel, főosztályvezetővel, mindenessel, unokatestvérrel, jó szomszéddal, egykori iskolatárssal, szeretővel, megbízható elvtárssal. Mert mi a magunk magyar módján kúrtuk át a szavazóinkat csökkentettük a bürokráciát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Gauntlet: Ezt nevezik narancsos "vitának"! Nehogy má' ellenszavazat legyen!!!
tulipan
@Shikari: A pénz neked az "erkölcs'", esetleg a '"jogf
'"???
tulipan
@Shikari: Ez után a narancsos rémuralom után, hidd el, Ti töröltétek ennek a szónak az értelmté!! Megint Merkelről álmodtál, hülyegyerek??
tulipan
@Shikari: A pénz neked az "erkölcs'", esetleg a '"jog"? Nem ugat, ül!
tulipan
@Shikari: Nemzeti szocialista, SS-es, Te magad vagy!!!
tulipan
@Shikari: A pénz neked az "erkölcs'", esetleg a '"jog"? Nem ugat, ül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.