Az a cél, hogy a térség legerősebb honvédsége legyen a magyar – ezt Németh Szilárd mondta a Magyar Hírlapnak.

Németh Szilárd bejelentette a magyar fegyverkezési programot

A Honvédelmi Minisztérium államtitkára szerint a honvédségnek erkölcsi, szellemi és fizikai szempontból is erősnek kell lennie. Ennek érdekében, ha kell, akkor akár a GDP 3 százalékát is védelmi kiadásokra fordítják – miközben a NATO 2 százalékot ír elő.

Az államtitkár elmondta: folytatják a légierő fejlesztését. A helikopterek és repülőgépek beszerzésére 30 milliárd forint áll rendelkezésre. Emellett fontos fejlesztendő terület lesz a fegyver és lőszergyártás is.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Hátha erre a gyökérre nézek..."erkölcsi, szellemi és fizikai..." ebből a háromból valahogy egyik sem illik rá. És ez az "államtitkár" felelős a Haza védelméért...A fidesz barmaitól ments meg uram minket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Szilárd, szilárdan hadrendbe állíja a rezsicsökkentett haderőt, ködösítő alakulatot, állami vagyoneltüntető különítményt, és bevezeti a felperzselt föld taktikáját. Természetesen a hadrendhez tartozik, a megfigyelés, bírói végzés nélküli letartóztatás, állami érdek alapján történő kisajátítás.
Csak az a gondom, hogy mind ezt kis hazánkba.
Grafix69
Aztán faszfej ki ellen ? A belső ( Soros ) vagy a külső ( Soros ) ellenség ellen?
libellle
ö lesz a Magyar hadsereg legveszélyesebb bombaja a zsirbomba.
terlasz
Ezek azt gondolják, hogy a hadsereg megvédi őket, ha már a népnek totálisan elege lesz belőlük, mert el kell jönnie annak az időnek is. Elfelejtik, hogy nem vagyunk Törökország és így Erdogant sem lehet másolni.
herczeg0210
Ha nincs ellenség keresnek! Neki mennek mindennek ami értelmes! Ráadásul az egész Világ ellenünk van. Ja, csak ők vannak a Világ ellen. Adolf már csinált ilyent, az eredményt tudjuk. (már aki...)
evacica
Hát aki erre az emberre ránéz, látja a totális szellemi csődöt a fidesznél!Persze vele minden hülyeséget el tud mondatni Orbán, mert ettől az agyamenttől semmi értelmes dolgot nem vár senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.