A Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport nem először bizonyítja be, hogy szívükön viselik a bántalmazott, "állattalan" körülmények között tartott kutyák sorsát. "Rohadtul gusztustalan egy világ ez, tele féreg emberekkel, akik azt hiszik, bármit megtehetnek. Hát nem, nem tehettek, mert megtalálunk Titeket, és százszorosan adjuk vissza, amit elkövettetek! "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Rohadtul gusztustalan fajta ez a kutyavédő, tele féreg emberekkel, akik azt hiszik, bármit megtehetnek.

Mert a degenerált kutyavédők még soha nem kínoztak legyet, szúnyogot, csótányt, hangyát, ló és krumplibogarat, levéltetűt, muslicát, egeret, patkányt, csirkét, kacsát, vadlibát, nyulat, disznót, őzet, szarvast, pontyot, meztelencsigát.

Anyátokat verjétek agyon, debilek.
bence
@Peller Anikó: ! Megdöbbenve olvasom soraidat ! Mint állatvédő üzenem neked , hogy a féreg jelződet tartsd meg magadnak és azoknak , akik aberrált , beteges , szadista hajlamukat védtelen állatokon élik ki ! Na ők azok akik azt hiszik magukról , hogy egy állattal szemben bármit megtehetnek ! Hát nem ! Az általad gusztustalan fajtának nevezett "kutyavédő férgek" (akik közé tartozom én is )nemcsak kutyákat , hanem minden elesett , ember által elszenvedett életeket védenek ! Nagy szerencse , hogy vannak ! Ha ők nem lennének , akkor az olyan hasonló gondolkodásúak miatt mint te ! kipusztult volna az állatfaj ! Végezetül : majd akkor is ezt a nézetet valld , amikor téged lőnek fejbe légpuskával , szúrják ki a szemedet , mert a kiszúrónak ez élvezetet jelent , és tegyék meg mindazt veled amit megtettek és megtesznek a mai napig is ezekkel a szerencsétlenekkel ! DE ! Amíg neked van kihez segítségért fordulni , addig ők némán tűrnek , szenvednek ! S csak egy reményük marad , hogy rájuk találnak olyan becsületes , jóérzésű , segítőkész EMBEREK , akiket te ! kutyavédő férgeknek nevezel !
1magyar
Én is szívesen agyonverném az állatkínzókat, a védtelen, kiszolgáltatott állatokat bántják, de ha egy évekig kínzott kutya emberre támad hogy "ugatnak".
Peller Anikó
@debil: nem gondolom, hogy elolvastad amit írtam buta gyilkos.

Milliószámra gyilkolod az állatokat és jössz a kutyákkal? A legutálatosabb fajta vagy aki leszarja az állatokat. A növényeket is legyilkolod csakhogy zabálhass.

Vagy csak azt akarod belehazudni a képembe, hogy még sosem öltél bolhát? Levéltetűt? Egeret?

@1magyar: az ún "állatvédők" a végtelenségig elfogultak. A kutyavédők fogságban tartják a védtelen, kiszolgáltatott állatokat, éheztetik az unatkozó, szomjas csaholó szerencsétleneket. És elvárják, hogy kilométeres körzetben mindenki élvezze a kedvtelésüket. Nyilván süket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.