Elképesztően sokat fogunk repülni, az iparágba folyamatosan ömlik a pénz, miközben a pilótahiány már most érezhető. Nekünk pedig várhatóan egyre jobban kell figyelnünk a huncut árazási trükkökre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."szerte a világon iszonyatos pilótahiány van "..(...)."a sima európai pilóták forintban már így is havi kétmillió körül keresnek, ha semmit nem túlóráznak. "...

havi kétmillióért úgy saccperkábé 160 órát a levegőben, de ami embertpróbálóbb, az a több tucatnyi fel-és leszállás több száz utassal, és cuccaikkal...a gépek átlagos súlya 300-500 tonna(!) között van általában...nos ezekkel még valahogy felszáll, de viharban leszállni...?
ezek után csoda, ha a pilóták megtagadják a visszatoloncolt migránsokkal a felszállást? hat-nyolc óra tízezer méter magasan Isten tenyerén, és akkor valamelyik fellázad?

pilótának lenni pont olyan, mint tűzszerésznek...

és akkor még szóba sem hoztam az árufuvarozó ötven éves IL18-asokat, és társait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.