Bíróság elé állítást javasolnak a debreceni rendőrök azzal a férfival szemben, aki a veszélyes hulladékot a Fancsika tavak partjára vitte.

A Fancsika tavak partjára vitte a veszélyes hulladékot

A rendőrségre 2018. április 7-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Fancsika tavaknál veszélyes hulladékot tett le valaki. A rendőrök a helyszínre mentek, adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt.

A nyomozók 2018. június 7-én gyanúsítottként kihallgatták K. Sándort, aki a megalapozott gyanú szerint egy műhely takarítását követően, az onnan származó hulladékot nem a szeméttelepre, hanem a tó partjára vitte. A hulladék között motorolajos flakon, valamint egy forgalomból kivont gépkocsi rendszáma és forgalmi engedélye is volt.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 26 éves debreceni férfival szemben a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett és okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejeztek.

A nyomozó hatóság az ügy iratait továbbította a járási ügyészség részére.

(Police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
azt nem írják, hogy elismerte...majd ez a pernahajder még kiókumlálja, hogy egy rosszakarója ellopta a kulturáltan tárolt szemetjét, és az vitte oda...ő ilyent soha nem tenne...
...ezek alapján az ügyvédje kéri a t. bíróságtól védence felmentését, valamint az alaptalan vádaskodásból eredő lelki szenvedésért megítélni tízmillió forint sérelmi díjat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.