Az Országgyűlés elnökét a folyamatban lévő alkotmánymódosításról és a Stop Sorosról szerettük volna kérdezni. "Az Index közzétett egy csupán 37 másodperces, nyomasztó hangulatú videót, amiben a riporter Kövér Lászlótól próbál kérdezni, de az Országgyűlés elnöke nem hajlandó megállni válaszolni. Ezért az Index riportere megkérdezi, hogy: „Nem gondolja úgy egyébként, hogy vezető közszolgaként néhanapján megállhatna?” Kövér erre azt mondja: „Nem, azt gondolom, hogy a sajtónak szívesen nyilatkozok.” Majd arra a kérdésre, hogy az Index ezek szerint akkor nem sajtó, azt mondja: „Sajtónak szívesen nyilatkozom, és van, ami nem tartozik ebbe a tárgykörbe.” "

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
@RonaGyuri: :DDDD és ezzel még párttársai is tisztában vannak.
CsipkeRózsa
@Horizont: Biztosan félnek tőle, hátha őket is helyreteszi.

Ezek mit megengednek maguknak!
Commenter
@Horizont: Tordai Bencét kicsit másképp idézve: ez az "úgynevezett házelnök és közszolga" minden csak éppen nem az, aminek a "köz szolgájaként" és a T. Ház Elnökének lennie kellene. A stílusa a sarki kocsmában egymásnak eső atomrészeg egyedek szintjét sem üti meg semmivel szemben ami ellenzéki vagy neki nem tetsző. A sajtó neki a csicskamédiájuk, az M1, a Magyar Hírlap, a Figyelő és tsai.
Gauntlet
Hát akkor mi? a habony média?
azoknak TI adjátok a híranyagot is ! Tőletek várják (!!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.