Egyszer talán visszatérnek? Statisztikák szerint országonként évente átlagosan 500–1000 ember tűnik el hirtelen és nyomtalanul. Nem lesznek bűncselekmény áldozatai, nem kezdenek külföldön új életet, hanem „csak” köddé válnak: többé se élve, se holtan nem kerülnek elő. De vajon mi történt velük? Van-e rá esély, hogy mégis élnek valahol? És mit kezdhetünk azokkal a különösen megdöbbentő esetekkel, amikor szemtanúk látták az eltűnés folyamatát? Magyar Diána írása.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez sajnos nem "ezoteria" (ne fogjuk ra minden megmagyarazhatatlan dologra, hogy az ezoterikus!), hanem megmagyarazhatatlan rejtely.
Nekem van egy ilyen baratom, akinek a mamaja igy tunt el: egy Husvet elotti napon fozott, keszulodott az unnepre, es egy pohar tejszinert ment le a nagyon kozeli kisboltba. Otthon varta ot a csaladja, es egy ora mulva elindultakl a keresesere a ferje meg a fia, aztan rendorok is kerestek, betettek ot az "Eltuntek" koze, akik allando korozes alatt vannak, barmilyen halalos eset feltarasakor rajuk keresnek ra eloszor, hogy nem valamelyikuket talaltak-e meg, - hat nem, a mamajuk soha nem lett meg, ennek mar tobb mint 20 eve. A srac raadasul plusz ketsegek kozott el, mert akkor jott haza edzesrol, faradt volt, igy nem o ment le a tejszinert, a mamaja kimelni akarta ot. A mai napig azzal a kerdessel is marcangolja sajat magat a fiu (az ismerosom), hogy mi lett volna, ha akkor o megy le a boltba, o is eltunt volna, vagy ha nem, akkor a mamaja meg mindig veluk lenne...
A ferje sem tudta feldolgozni, gyonyoru csaladi eletet eltek, - igy meg a csalad is depresszioban maradt, fel nem tudjak dolgozni a tragediat. A fiu a mai napig varja haza a mamajat...
papa.49
A csutit nem lehetne így végleg eltüntetni, szerintem nem sokan bánnák ha végre végleg eltűnne ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.