Magyarország számára elfogadhatatlan az Európai Bizottság 2021 és 2027 közötti hétéves időszakra vonatkozó költségvetés-tervezete, amely jelentős forrásokat vonna el az agráriumtól és vidékfejlesztéstől – jelentette ki Nagy István agrárminiszter az uniós tagországok szakminisztereinek hétfői luxembourgi tanácskozását követően.

Az EU elkezdi kivonni a forrásait: tiltakozik a magyar agrárminiszter

A miniszter aláhúzta: Magyarország véleménye szerint az uniós bizottságnak változatlan nagyságrendű költségvetést kell előterjesztenie a közös agrárpolitikára (KAP) vonatkozóan, ugyanis megfelelő válaszokat kell adni azokra a kihívásokra, amelyek 2020 után az agráriumot globális szinten érinteni fogják. A források csökkentése emellett nincs összhangban azzal az adminisztrációs tehernövekedéssel, amelyet a magyar gazdák számára okoz – közölte.

Mint mondta, Magyarországot hátrányosan érintené egyebek mellett a termeléshez kötött támogatások csökkentése, hiszen a versenyképesség megmaradásának feltétele az elmúlt években kiharcolt 13 plusz 2 százalékos támogatási szint megtartása.

Magyarország hozamnövekedést kíván elérni, fenntartható mezőgazdaságot akar, és megfelelő válaszokat találni az állat- és növényegészségügyi kérdésekre. Ez az a felelősség, amely a visegrádi országokat és a hozzájuk csatlakozó balti államokat, valamint Horvátországot, Szlovéniát és Bulgáriát vezeti, hogy közösen, versenyképes régióval tudjanak megfelelni a piaci kihívásoknak – hangsúlyozta a miniszter.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

154 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A főnök azt mondta, Magyarország megáll a saját lábán is. Akkor tessék megmutatni. Nem kell az ajvékolás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
EZ a 8 évi ügyködésük, óriási narancsos erednénye!
simmering73
A főnök azt mondta, Magyarország megáll a saját lábán is. Akkor tessék megmutatni. Nem kell az ajvékolás.
papa.49
Ja komák a pénzespalik megelégelték a folytonos lopásaitokat, záródik a bugyelláris, oszt. jónapot !!!
Még a végén a ,,műkörmös,, kénytelen lesz személyesen kapálni, nem csak a suskát felmarkolni !!!
Yoda69
Nem kellett volna szetlopni az unios forrasokat, es akkor most nem kellene fosni.
lampa laz
"Egyedül nem megy, egyedül nem megy,
Egyedül nem megy. Ha-ha-ha-ha!"
Madácsi Pali
Az unióban is elfogadhatatan a jogállam lebontása, a diktatatúra kiépitése, a fasizálódás. Ók előre szóltak.
tulipan
"Nincs nagyobb bűn, mint másokat vezetni, másoknak parancsolni, másokon uralkodni akarni - ahhoz való tulajdon és talentum nélkül."
Gr. Széchenyi István
dr. prédikátor
Megy a fosás ezerrel a fityfasz táján, rövidesen nem lesz honnan lopni!!!
Nessy
Már is tele sírtam egy csomag papírzsepit! Szegény "új földesurak" , még a végén dolgozni is kellene a másoktól elnyert földeken!
Mert jelenleg fizeti az Unió a parlagfű és egyéb gyomok "termesztését"!
Esetleg nem lehet a 12. kilátót megépíteni a falú határában, vadászházat építeni a rokonságnak, a használhatatlan és kihasználatlan létesítményekről nem is szólva!
Mert ugyebár az út, csatorna,egészséges ivóviz, az olyan snassz , egy stadion mutatósabb a libalegelőn.
tulipan
@Shikari: Belépéskor? Abban SEM "állapodtak meg'", hogy lopjunk jó sokat! Ugye?
MOST AKKOR TESSÉK vissza fizetni, minden egyes elcsalt, eltolvajlott CENTET!!!
ila51
@Nessy: ...pedig már a műkörmösök is hadrendbe vannak állítva
csak úgy....
@Shikari: figyusz tibcsi! szerinted a lázár miböl építtete a kastélyt ,ha nem csóreszból ?
ittott
@Shikari: kedves Shikari. belőled hiányzik az analizáló képesség. a gondolkodni tudás. csak egyet mondj. hogy gazdagodhatott meg a nemzet gázszerelője. főleg miből. mert a fejében olyan sok lenne, vannak tőle okosabbak, talpraesettebbek. SAJNOS ŐK NEME MINISZTERELNÖK BARÁTAI. én sem.
Aki Én
@Shikari: Ilyenkor szinte lehetetlen eldönteni, hogy elképesztően buta vagy, vagy elképesztően aljas hazaáruló.
Valahol a kettő együtt.
ittott
@ittott: ha sikerül, ha nem, bekaphatod. olyan sötét vagy, hogy a negró világít a fogaid között. és nem az enyémet. a vándorló medvéét.
dr. prédikátor
@Aki Én: Mind a kettő együtt, ráadásul még geci is!!!
Nessy
@ila51: A jógaoktatók is felkészültek!
Nessy
@Shikari: Ebben az esetben, mi a csodát keres "szellemi nyomorékok" között??
Vagy csak szeret gorombáskodni?
Ajánlom a jobboldali fórumokat! Similis Simile gaudet!
Yoda69
@Shikari: Az Olaf mar bebizonyitotta hogy unios penzeket sikkaszt a magyar kormany. Kell neked ennel tobb? Az hogy polpot peter nem talal bunugyre utalo jelet, nem meglepo, hiszen a fuhrer markabol zabal. Az is egyertelmuve teszi a fideSS hazugsagait es a csalas/lopas tenyet, hogy nem hajlandoak belepni az europai unio ugyeszsegabe. Fosnak hogy akkor minden kiderulne. De persze neked ezek a tenyek nem tenyek, csak mondhasd partod propagandajat.
Nessy
@Shikari: Ja. A választásra jogosultak 35%, a voksolók 49%-a.
emerencia
@ila51: ma 7:59 Volt iskolatársam suli után (1977) pár évet dolgozott majd rájött, hogy az alkalmazotti fizetésből nem lehet megélni. Otthagyta a munkahelyét és kihasználva családja erőforrásait mezőgazdasággal foglalkozott. Innentől kezdve többé nem voltak megélhetési gondjai. Most 61 éves és sok éve nem csinál már semmit. Azt mondja, hogy jól megél a földalapú támogatásból. Szolgálati ideje alig van. Mi többiek pedig gürizünk ezerrel öregen, betegen is az első vagy a másodlagos munkapiacon a kevéske bérünkért és rettegünk a jövőtől...
magyarbakancs
@Shikari: " mikor azt olvasom, hogy minden Fideszt támogató hülye és itt mindenki lop,"
Jól olvasod és igen minden Fidesz parlamenti képviselő,polgármester,helyhatósági képviselő LOP.
Az ,hogy hülye nem tudom de azt látom ,hogy volt büdös,mocskos,szarházi ,volt állampárti gané komcsi a FIDESZ oldalán kötött ki.
És lehet ,hogy hülye a FIDESZ mert ezt eltűri. Fidesz a maga által kreált választási törvény miatt tud nyerni.
Hellcat
Hát a plakátok és a kormáynmédia azt mondta 8 évig, hogy milyen kurva jók vagyunk...nem kell nekünk az EU megvagyunk mi nélkülük is...na akkor most mi a fasz van?
Nessy
@Shikari: Egy olyan szavazat számlálás, ahol a számítógép hol ennyit számol, hol annyit, az kb. olyan valid, mint Münchausen báró kalandjai!
Egy tény, hogy a "kék cédulás" választás anno ehhez képest korrekt volt! Arról nem is beszélve, hogy senki ne szóljon a belügyeinkbe, de azok beleszólhatnak, akik ennek a rendszernek jelenleg kintről a haszon élvezői! Pl. Egészségügyi ellátás, gyógyszer ott kiváltva, ahol olcsóbb, gyógyfürdő szolgáltatás. És ezt még el is mesélik a termál medencébe pihengetve.
magyarbakancs
@Shikari: Fidesz azért nyert mert , a választási törvényt a maga hasznára írta.
Tehát a töredék szavazatok is a Fideszt erősítik.
És igen volt csalás sok helyen.
Bármennyire is tiltakoztok volt csalás.A határon túli magyaroknak egyszer kell regisztrálni a választási névjegyzékben ,és ha valaki meg hal a család tagjai le adhatják a szavazatát.
Ezt senki nem ellenőrzi.
eszegfu
A "forráscsökkenés nincs összhangban a gazdák adminisztrációs tehernövekedésével"... ez mégis hogy lehet?! Ha kevesebb a pénz, akkor kevesebb számlával kell elszámolnia... nem?!
Esetleg megszigoritották volna, mert "gyanusak" voltak a felhasználások?! Még tippem sincs erre a "forditott" arányra!
Nessy
Na, jó, ez a vita csak egy tengeri kígyó! Ahol a már emlitett százalékok jelentik az "elsöprő többséget", ott hibás a választási törvény!
Ahol a számokat úgy magyarázzák, ahogy akarják, ott nincs miről beszélni!
Azt egyébként minden értelmes ember tudja, hogy a jelen törvény és a kamu pártok közpénzből finanszírozása ezt az eredményt produkálta, ezen nincs is vita! Csak erre nagyon büszkének lenni, háááát!!!
Nessy
@eszegfu: Unortodox számítás á la Matolcsy!
Hellcat
@Shikari: Figyi csicskari, gazdád kb fél éve azt nyilatkozta a Kossuth rádióban, hogy: "Magyarországnak nem kell megijednie, nincs rászorulva senkinek a pénzére, megáll a saját lábán, ha nem áramolnának ezek az összegek, akkor is sikeresek lennénk." Na akkor most mire föl a balhé a pénzmegvonás miatt. Mégsem olyan fasza a helyzet? Érzed az ellentmondást azért vagy ehhez is hülye vagy?
eszegfu
@Nessy: A "büdiéletbe" mennyire igazad van!?
Madácsi Pali
@Shikari: veled csek egy baj van! Élve bújtálki annak idején.
advocat
Csak a miniszterelnök gyerekei állhatnak meg a saját lábukon? Talán az országnak is jutna, ha nem vinnék el a haverok. Haverok? És ha az unióban kevés a pénz? Vagy az ott terem? Meg majd eldöntik, akik a pénzt adják, hogy kinek és mennyit. Gondolom.
Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Nem a fidesz által kreált mandátumról van szó, hanem arról, hogy a nagy többség nem fideszes. Csűrheted csavarhatod, de itt nem vevők a buta, gyalázkodó, neokomcsi, magyarellenes, társadalomellenes, többség ellenes, uszító, aljas, hazug, mocskos propaganda szövegedre!!!
Ennyi. Se több, se kevesebb.
Aki Én
@Nessy: Ez a nemzet hülyje @Shikari: akkor is a fidesz által kreált törvényre hivatkozna, ha abban az lenne, hogy a fidesz 20 érvényes szavazattal örök hatalmat szerez.
Hellcat
@Shikari: Tévedsz csicskari ellentétben veled nekem nincs gazdám. És csak szólok, hogy nem a szocikról van szó 8 éve nem ők vannak kormányon ideje lenne leszokni a visszafele mutogatásról...
Madácsi Pali
@Shikari: "liberál fasiszta" fogalom tőled származik. Ilyet csak agyhalott mond! A liberalizmussal és szociáldemokráciával a fasizmus antigonisztikus elléntétben van. Viktor Viktorovics Gecikov és csatlos hordája, a fideSS, a fasizmus legsötétebb ideológiája alapján törvénykezik! Szégyent hoztok a világ összes magyarjára.
Hellcat
@Shikari: Államadósság nőtt, EUR az egekben a benzinárral együtt, kivándorlás nőtt, rekord ÁFA, manyup pénzek sehol és még sorolhatnám napestig, de hát elvakult barmok mint te honnan is tudhatnák...te is csak azt látod meg amit akarsz, a többinél félrenézel. Mondj amit akarsz, te is csak egy szánalmas agymosott bértollnok vagy.
ila51
@emerencia: máris célt értek...rettegjünk csak
sokra is megyek vele , hogy lesajnálom Őket , a vámszedőket , spekulánsokat , attól nekik áll a világ 9:36
Hellcat
@Shikari: ha te mondod biztos úgy van...ugass csak azért fizetnek!!!
tulipan
@Hellcat: Naná, hiszen ebből a szerencsétlen nyaloc ll!!
Nessy
Uraim! Ennek így nincs értelme! Shikarinak mindenki nyavalygó libsi, aki nem ért egyet pártunk és kormányunk nagy vezérével.
Miután mi libsik, liberálisok vagyunk, akkor kizárásos alapon ő illeberális! Bigott, szervilis, szűk látókörű. (Nem Google, latin szótár!)
Az ellentét antagonisztikus!
Nessy
@Shikari: Ezek szerint, ha van Nemzeti szocialista (fasiszta)majom, kell lennie szociáldemokrata, néppárti majomnak is. Ez most attól függ, hogy gorilla, csimpánz,makákó etc? Vagy ex hasibusz megállapítás?
silber13
@Shikari: Maul halten! Bizonyára érted te rettentőségesen okos Durbincs-Matula-Shikari!:-))))
Aki Én
A hónap vicce: @Shikari a nemzeti bohóc: érveket kér számon.
Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
silber13
@Shikari: Ah! Minő nagyszerű parádriposzt!:-)))) De hát mit is várjon az ember eg ilyen Catoizmust valló, Homo unius libri hordatagtól.aki orange színben látja a vilűgot!:-))))
silber13
@Shikari: 12:41-re: Hiába, no! tudhatnátok Carissimi,hogy minden Demosthenésnél szebben beszél Durbincs-Matula-Shikari!:-)))
tulipan
@Shikari: : Kussolj te horogkeresztes köcsög retek! Mára még nincs meg a teljes fizetési kvótád???
dr. prédikátor
@Shikari: заткни свой щенок румын
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi...,lassan nem csodálkozok ,hogy anyád betett a csecsóba...,okos döntés volt!
csak úgy....
@Shikari: szerintem a Nobel bizottság ,idén neked adományozza a hülyegyerek díjat...
dr. prédikátor
@Shikari: anyanyelveden:taceti-va pe românul vostru mirositor!!!
silber13
@Shikari: Fegyvertelen emberrel nem küzdök!:-))))
kereső
Na kérem szépen az Európai bizottság = az Európai Únió kormánya. Magyarország kormánya nem saját hatáskörben dönti el az ország költségvetését? Dehogynem- aztán benyujtják a parlamentbe megtárgyalásra/ hozzá lehet szólni az ellenzéknek/,aztán el van fogadva.
Majd az EB is benyujtja az Európai Parlamentnek és az Európa Tanácsnak/ tagállamok miniszterelnökei/államelnökei/, hozzá lehet szólni- és majd dönetenek.A többségi akarat szerint alakul a költségvetés,akár csak itthon. Majd úgy lesz, ahogyan a többség dönt.Azt meg mkár itthonról tudjuk,hogy a többségi döntéssel szemben egyet tehetünk, tudomásul vesszük és gyébként is kuss!.
dr. prédikátor
@Shikari: Megértetted??? Akkor ahhoz tartsd magad!!!Balacskói!!!
silber13
@Shikari: Próbálj némi tudást felszedni,akkor tán lesz valami ócska fringiád!:-))))
dr. prédikátor
@Shikari: Szarból lettél szarrá leszel! Hájas disznó mekkelek!!! Röviden : neked K U S S! náci!!!
eszegfu
@Shikari: 11:17 Szives tudomásodra hozom, hogy az Általad belinkelt irás csupán egy blog, az illetőnek sehol máshol, semmilyen publikációja nincs...tehát pont olyan ember, mint Te vagy én, aki csinál egy blogot... és egyébként Wolf néven jó pár évvel ezelőtt itt is regisztrált, akkor ő akarta elmagyarázni nekem a liberálfasizmust pont ezzel az iráskájával, amit most Te próbálsz u.ezen bloggal bizonyitani! Pedig ő ugy fejezi be " de magam csak úgy hívom őket: liberálfasiszták!…" Tehát ilyen szóösszetétel nincs, nem értelmezhető...
cikicakk55
Ez annyira várható volt. Inkább örülök,hogy végre 8 év után az Eu is észre vette azt,amit a Magyar emberek már 2011-ben megláttak és jogosan rettegték is,hogy a Fidesz diktatúra építésébe kezdett. Ez 2014-re( hála a migránsoknak ami hatalmas lökést adott a zsebnapóleonnak) már teljesen le jött szinte minden Magyar embernek,de akkor a migránsok miatt nyert a Fidesz,mert sikerült az embereket egymás ellen ugrasztania. 2018-ra viszont már nem volt annyi rettegő és a Soros tervre is egyre immunisabb lett a nép,de a pohosnak erre is volt megoldása. Átírta a törvényeket,új szavazási törvényt hozott,ami egyértelművé tette,hogy akkor is a Fidesz nyer,ha csak 200 magyar fog rájuk szavazni. Közpénzből megvette a határ4on túli Magyarokat, a közmunkások százezreit megzsarolta, a falusiakat a polgira bízta,ott az hülyítette az öregeket. A diktatórikus Orbanisztánban működik a FideSS Alkotmány. Mint várható is volt,az EU-t nem lehet hosszú évekre hülyére venni,mert a Magyar Orbán törvények rájuk nem vonatkoznak. Őket sem megfélemlíteni,sem megzsarolni,sem megvenni nem lehet. Ők viszont rendelkeznek azzal amivel Orbán nem. Sokkal több demokratikus törvénnyel.
dr. prédikátor
@durbincs: Mi van köcsög?? már megint kézi vezérléssel szexelsz? anyád meg a hugod már nem jó?És a kecskék???
silber13
@durbincs: ?.))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@durbincs: _)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
libellle
@Shikari:" Csak keményen. Ki kell préselni belőlük az utolsó centet is. Belépéskor nem ebben állapodtunk meg. Fizessenek csak." olvasd el a szerzödést. Söt még ettöl többet is elvon az EU. 2020-tol meg kell állnia Magyarországnak a saját lábán. Kiugrik a nyugdij, oktatás és az egészségügy részfinansierozásából is. Te már megint a nevetség tárgya vagy.
libellle
@Shikari:"Hihetetlenül buta egy náci vagy te! Loptak a politikusaink?" Az EU már többszörösen bebizonyitotta söt hivatalosan is többször közölték. Nem figyeltél oda vagy már megint hol volt az egész fejed.??
egyvandor
Nem azért játszották át a haveroknak a földeket, hogy most hoppon maradjanak.
eszegfu
@Shikari: 15:19 Ez az irás valóban lehet egy szubjektiv érzés... ha viszont objektiven néznéd, akkor talán más is eszedbe jutna. Tehát, ha tetszik egy bármilyen irás, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy az valaminek a meghatározása lehet ugy általában, azaz "elfogadása", ( esetleg a Wikipédiában belekerülne) lenne egy szónak, ill. annak értelmezése... Azaz a hsz-d, mely szerint értelmezési zavarai lennének itt bárkinek is nem igazán helyteálló!! Ez csupán számodra lehet "irányt mutató"...
csak úgy....
@durbincs: blabb blabb,...kend magadra a fokhagymát,...blabb
papa.49
@csak úgy...: Az 1000 Ft foghagymát, inkább a szart kenje ))))))))))))))))))
Desischado
@Yoda69: Egyetértünk, ez a véres valóság. Rátapintottál a lényegre. Az EU végre bekeményít, a fényes tekintetű meg bandája fosik, hogy minő borzalom: nem lesz mit lopni! De ezt egy ilyen trollnak magyarázhatod.

@Madácsi Pali: "... Viktor Viktorovics Gecikov..." Ez haláli, ezt átveszem házi használatra, ha megengeded! Nagyon jó név, tökéletesen illik a csuti dádéra!

@Shikari: Nem mondom, hogy te mi vagy, egyébként is magadat minősíted. De ne mocskolj olyanokat, akiknek a körme hegyéig sem érsz fel! Vágod, te fidesz nyalonc, te szellemi nyomorék?!
tulipan
Végre már ! Eddig se, kellett volna ilyen hanyagul megtűrniük, ezt a naranncsos csaló, rabló hordát!
tulipan
@durbincs: Szerintem , inkábbTe egyed a fokhagymát, mert legaglábbb messze elkerül mindenki!!!
nevemnick
@Shikari: ,,Csak keményen. Ki kell préselni belőlük az utolsó centet is. Belépéskor nem ebben állapodtunk meg. Fizessenek csak."
Mit osztod az észt te hulladék, azzal a mogyoró nagyságúval, amelyik csak tiki-takit játszik a bödön fejedben?
Belépéskor mindkét fél (Magyarország és az EU) elfogadta a rájuk vonatkozó feltételeket, a két partnerből 20 év múlva csak a fidess (nem Magyarország!) próbálja felrúgni a megállapodást, a zabrálásuk fedezése miatt.
Tehát: ülsz, fekszel és nem ugatsz b+!
eszegfu
@Shikari: 5:40 Én azt próbálom megértetni Veled: attól még, hogy valaki nem ért egyet a véleményeddel, az nem jelenti azt, hogy "értelmezési zavara" lenne! Egyébként -- ha ez nem derült volna eddig ki -- én is "tagadom a liberálfasizmust", mert szerintem ilyen nincs.
Szorosan a témához kapcsolódva: kicsit alaposabban nézzed meg az EU be- és kifizetéseket...M.o nem annyit kap, amennyit tagdijként befizet. Az EB honlapján is láthatod: évente átlagosan M.o 3-5 milliárd eurót hivhat le és évente 1 milliárd eurót fizet be... akkor milyen "utolsó centről" is irsz?!
Clavigo
@Shikari: Te gyagyás...Te tudod egyáltalán,,hogy miről van szó ? Vagy csak azért jártatod a pofád,,hogy szellőzzön a gyomrod. ?? Idióta lápi móc...
szaboria1
Egy szónak is 100 a vége! Fizetni kell azokért a felvett pénzekre a kamatokat amiről alig tudunk, mert azok már nem az olcsó IMF kamattal lettek felvéve. Mert azokkal a pénzekkel nem kell elszámolni mire is költötték. Az IMF -től fel vettel el kellett számolni mire ment el a pénz. Általában március április és május a törlesztések hónapja vagy az őszi hónapok. Az EU lehívható keretét 2020-ig már majdnem mind lehívták. Ezért fosnak már mert nem lesz amit lenyúljanak.
tulipan
@Shikari: Mi van bérhablyat?? ? Te beszélsz itt ÉRTELMEZÉSRÓL?? Azt sem tudod MI is az? Neked kiadják, minden reggel, a NARANCSközpontban, a forgatókönyvet, mire mit és hány szóban kell pofáznod! Te horogkeresztes idióta, a sötét Regátból!
Jozefina
A nyakkendős parasztok nyivákolnak!!!??? Talán az eddig kapott sok milliárd EURO-t kellett volna hatékonyan felhasználni. és oda tenni ahová való,nem pedig a zsebekbe!!!??
eszegfu
@Shikari: 7:56 Lehet, hogy erről irtál, csak az irásból akkor ez nem derül ki. Na most, ha a "támogatások mértékének csökkentéséhez nem járulunk hozzá"... ne butáskodj!!! 27 tagországból, ha mi ehhez nem járulunk hozzá, akkor az még érvényes !!! És ha belegondolsz 1 milliárd euró befizetésével eddig hozzájutottunk min. 3 milliárdhoz, akkor pl ha csak 2 milliárdod kapnánk, akkor is 2x annyi, mint amit befizetünk... mégis milyen követelésünk lehet?!
Komolyan: miből gondolod, hogy csak a Te "logikát" lehet jó és itt mindenkinek "értelmezési zavara" lehet?! Magadba is kellene nézned... hiszen csak "értelmesen" elmondott, vagy leirt mondatokon eshetünk csak gondolkodóba... nem?!
És tudod, attól, hogy a liberálfasizmusról megjelent egy könyv, sőt Te hiszel benne, az még nem jelenti azt, hogy létezik.
Összegezve: számomra egyáltalán nem világos, hogy miért érzed Magad amolyan "igazság megmondónak", mitől vagy mindenben olyan halálosan biztos?! Számomra a Te véleményed is csak egy a sok közül és valahol középen van az igazság.
Yoda69
@Shikari: Megismetlem, mert ugy latszi elsore nem fogtad az adast, csak ledaraltad a fideSSes propaganda lemezt:
Az Olaf mar bebizonyitotta hogy unios penzeket sikkaszt a magyar kormany. Kell neked ennel tobb? Az hogy polpot peter nem talal bunugyre utalo jelet, nem meglepo, hiszen a fuhrer markabol zabal. Az is egyertelmuve teszi a fideSS hazugsagait es a csalas/lopas tenyet, hogy nem hajlandoak belepni az europai unio ugyeszsegabe. Fosnak hogy akkor minden kiderulne. De persze neked ezek a tenyek nem tenyek, csak mondhasd partod propagandajat.
Az OLAF jelentesre tenyekre es bizonyitekokra alapul. Ok nem vagdalkoznak a levegobe alaptalanul, hiszen azzal a referenciajukat kockaztatnak. Viszont ok nem hatosag, ezert is kuldtek meg a jelentesuket a magyar hatosagoknak. De mint irtam fentebb polpot orban tenyerebol eszik ezert, bar valoban elinditottak az eljarast, soha nem lesz lezarva az ugy amik ok vannak hatalmon.
Most mar erted?
kokopelli
@tulipan: a tüzesvíz-ről ír,mert nem tudja,hogy mi az az "oxymoron"!Ahelyett a dakota
indiánoknak adott páleszt idézi! Igaz,hogy négy román általánossal mit lehet elvárni tő-
le!Minden nyelv használja az "oxymoront",de csak költöi vonatkozásban!Az ő IQ-jánál nem
is lehet elvárni hogy tudja! ;--)))))))))))
Yoda69
@Shikari: Ne tetesd a hulyet! Tudom, hogy tudod, hogy mik a tenyek. Eleg tajekozottnak tunsz, aki nem csak a Vajna tevebol nyeri az informaciot. Minden esetben az ugyeszseg rendkivuli sebeseggel zarja le az ugyeket (ha ellenzeki politikus, vagy ceg erdekelt). Most mit tokoresznek mar evek ota? Gondolom persze neked ez nem gyanus, sot szerinted igy van rendjen. Ugye?
eszegfu
@Shikari: 9:44 EU honlapjáról: " A 2014 és 2020 közötti időszakban a Kohéziós Alap a következő országokat érinti: Bulgária, Ciprus, Csehország, Észtország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Portugália, Románia, Szlovákia és Szlovénia.
A Kohéziós Alap összesen 63.4 milliárd eurót oszt ki"
Vagyis csak az összeg nagyságát szavazták meg és a résztvevő országokat... az egyes országokra eső alapot nem! Tehát nem jól tudod!
Én ugy látom és érzem, hogy Te a véleményedet nem egyszerüen leirod, hanem, mintha egy "kőbevésett igazságot" tartalmazna... Nézd meg én tényeket irtam az EU M.o-ra eső tagdijáról és a lehivható pénzről,(most meg a kohéziós alapról) és Te még mindig "jogügyletről" beszélsz, hogy mi jár nekünk, meg hogy nem hagyjuk?! Még 1x irom: ha az EU 27 tagországából csak 14 szavazza meg bármit, az mind a 27 országra érvényes, ha tetszik ez nekünk, ha nem. Pont olyan, mint nálunk!! A szavazóképes lakosság 8 mill., ebből szavazott most a Fideszre 2,8 millió (nem tudom a pontos számot!), de mivel csak 5,6 millió ember vett részt, igy lehet az, hogy a 8 mill.-ból 2,8 millió mégis a többség lett... tetszik, nem tetszik a "többség" akarata érvényesül. Mára részemről ennyi...
tulipan
Akkor vajon, miért nem tiltakozott ez a hüye Kakadú, amikor (azt hitték észrevétlenül?) számolatlanul költötték (magikra) az EU adóEuróit???
tulipan
@kokopelli: 4 román általános? Hmmmm? Nem néztem ki ennyíti sem belőle!!! :))))
tulipan
@Shikari: Mert Te mást nem vagy képes felfogni!!! Átléped a érveket és scak a személyedet '"éintő", elképedt hozzászólásokkal vagy hajlandó FOGLALKOZN!
back up
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
Ennek - Orbán Viktor betegségének - egyik tünete a kognitív disszonancia.
kisrigó
Nagggyon-nagggyon sajnálom a miniszter urat, mert úgy tűnik, hogy lenne még pár ötlete, haverja aki jó pénzért írna (lopna) tanulmányt pl. a jegesmedvék hazai tartásáról, ha már a nyúl és a johtenyésztés ilyen jó pénzt hozott! Kár volt ennyit és ilyen szégyentelenül lopni! Remélem, hogy egyszer lesz olyan világ, hogy sok "mű aranykalászos gazda" felelősségre lesz vonva a meg nem művelt földek miatt!
eszegfu
@Shikari: Ne bomolj már ember! Milyen fegyver van a kezünkben?! Fakanál, fatányér, fapuska?
De komolyra forditva: először is az EU költségvetését 2014-2020 évekre már elfogadták és pont.
Továbbá még egy kis "adalék": hivatalosan tagjelölt összesen 5 ország lett a 2009 és 2010. években, a "potenciális" tagjelölt pedig csak 2 ország... és manapság 2018-ban járunk. Most akkor kérlek, hogy ugy logikusan vond le a következtetést!!
Nessy
@eszegfu: harcolunk Albániáért, hogy legyen valaki mögöttünk is a gazdasági,emberjogi, demokrácia vonatkozásában, és előttünk a morbiditási és mortalitási mutatók tekintetében.
eszegfu
@Nessy: 14:30 Igazad van, de én most csak a "papirformára" törekedtem!
back up
Régen a terror közepette próbálta a legjobbét létrehozni, Kádár János, és létre is hozta.
Ezzel szemben Orbán a szabadság lehetőségeit kihasználva a terrorba taszít egy egész országot.

A különbség?
Óriási!
Yoda69
@Shikari: Ki a fasznak szoljak? Neked?
sgyuri2003
A műkörmösök elkezdhetnek megint dolgozni. Az ebül szerzett ugar egyre kevesebb profitot termel munka nélkül. Vérzik a szívem.
Talán majd a Kósa anutájának a disznói is le vagy el fognak fogyni és a nénike nyugodtan élheti a nyugdíjas éveit.
eszegfu
@Shikari: Mégis milyen gond lesz, ha M.o. nem szavazza meg?! Vagy Te már tudsz valamit... talán M.o. közben "nagyhatalommá" vált?! Egyszerü többséggel akkor is elfogadják, mégha M.o. "tiltakozik" is.
eszegfu
@Shikari: Szóval a Fidesznek és ezáltal Neked is a "barátaid", mert az enyémek biztos, hogy nincsenek köztük!:))) Egyébként Te tényleg 38 éves vállalkozó vagy, "kamuztál"?
nevemnick
@Shikari: (07:46) a jó édesanyádat így emlegeted te indiai-román cigány hulladék korcs? Hiába erőlködsz, nem hiszem, hogy téged magyar anya szült.
Ül, fekszik és nem ugatsz! Rossebb a fajtádba.
lusta
Mellékesen Macron megegyezett Merkellel a z eurózóna védelméről. Na erről IS lemaradtunk. Rövidesen már a bolgároknak is eurójuk lesz, nekünk meg a merjünk nagyot álmodni valuta.
kokopelli
@lusta: Nagykorúak mindketten,és nem kell nekik cigányos aláfestés
a megállapodásaikhoz! ;-))
A csuti maj megegyezik a ßoptatógazdival a VB-döntőn! Ez a világ sora!
Pelyva a pelyvához...!
lusta
@kokopelli: Ebben az a csodálatos, hogy nyíltan, valóban nagykorúként beszéltek az euró-zóna büdzséjéről. 'gy nem kell ilyen marhákkal foglalkozniuk, mint a nemzethy matyarokkal.
kokopelli
@lusta: ..élesben látom és hallgatom a nyugati TV-adókon! Náluk a zsé,ők ren-
delik a zenét! Ez van ;-)... a hangszernélküli cigánynak kuss van! ;-)
Hari
@simmering73: csakhogy még keresik saját lábukat. Megkeresést országa nem Orbán Ariel !
Hari
@Shikari: @Hari: helyesbıtek:meg keresik az ország lábát, az ország jelenleg más lábain áll, nem úgy mint Orbán Ráhelék !
libellle
@Shikari: te valahol aas ürü erdöben ja´rsz és nem találod a kiutat. senki semilyen ajánlást nem tett. az, hogy mivel nem ért egyet a fides ugy körülbelül senkit nem érdekel. ERTED?? NEM!!!
tulipan
@Shikari: Retkes liberálfasiszta majom. Még anyád is utál.
tulipan
@Shikari: : Meséld el nekik hogy liberális vagyok.! Minek? Úgyis tusdják! :)
Ideggyenge egy szarkupac , PONTOSAN AZ vagy Te NÁCI ROMÁN!
szaboria1
@tulipan: Ugyan ezek pont azt akarják elérni nehogy értelmesek legyenek itt nálunk.
nevemnick
@Shikari: (06:15) dühöngj csak te indiai-román cigány hulladék korcs. (Addig is, tudod: ül, fekszik, nem ugat!)
nevemnick
@Shikari: szedj valami gyógyszert te agyalágyult indiai-román korcs, mert ha így folytatod agyvérzést kapsz, lebénulsz majd belehalsz, mert nem tudod a szádat és kezed-lábad használni.
nevemnick
@Shikari: kevés vagy te kisgyerek, mint a halottnak az erekció.
Clavigo
@Shikari: Megint mindenki beléd törli a lábát,,Szarosnyelvű ?
eszegfu
@Shikari: 6:16 Kiváncsi vagyok, meg is öregedtem... ezzel nekem semmi gondom! Viszont az én szememben Te meg gyáva vagy... nem mered "bevállalni" egyik lehetőséget sem, pedig rém egyszerü volt a kérdésem: kamuztál az adatlapodon, vagy igaz... szóval nem vagy karakán...
tulipan
@Shikari: Bocs,de szerintem tévedsz, mert sokakat nem zavar, az ostoba ugatásod, hanem röhögtet, lufifej!!!
tulipan
@ittott: Bizony, a popaganda aynag, nem hagyja "nyugodn"i! Hahaha
csak úgy....
@Shikari: tibi,tibi ! te semmit sem változtál tegnap óta, sött ...
egy komoly kérdés foglalkoztat veled kapcsolatban! mond tibi , jó hülyének lenni!?
csak úgy....
@Shikari: értelek! szóval a hülyék többségben...
eszegfu
@Shikari: Megint nem érted a lényeget!!! Nem az adataidra voltam/vagyok kiváncsi, hanem igaz az adatlapod, vagy sem... és ettől kellett "betojnod" annyira, hogy átmentél "agresszivba"? Engem nem zavar a "véleményed", csupán a személyiséged... de ezek után már világos számomra, hogy a Shikari nicked nem "bennszülött kisérőt", hanem "bennszülött vadászt" takar. És tudod, amiért a "kukahivatal" nevében benne van, hogy "nemzeti", attól az még mindig csak szemétszállitó.
Itt a vége...
Aki Én
@Shikari a buta bohóc: Nagyszerű írást hoztál lúzer. Egysíkú, tájékozatlan elmebetegek vagytok mind.
Ez a kedvencem belőle:

Kedves Wolf!

Nos, ettől frappánsabb jellemzést, még nem olvastam, a jelenlegi hatalom gyakorlóiról.
Szinte minden megállapítás, rájuk illik.

Ez például kimondottan, találó:
"...A gazdaság tönkretételéhez, a demagóg fröcsögéshez és a nyílt színi hazudozáshoz értenek leginkább ők, akik a bűnpártolás miatt a köztörvényes briganti névre szolgáltak rá méltán,..."

...meg ez:

Kedves Wolf !

,,Te már egypárszor ki lettél tíltva, ha igaz, egyes oldalakról !"

bruhahahahahahahahaha...
tulipan
@csak úgy...: Narancsos hülyének lenni? Az a legjobb!!
nevemnick
@Shikari: (08:32)

,,@nevemnick: Untatsz lüke!"

Pedig még el sem kezdtem... :D :D
libellle
@Shikari: orbán és szijjarto. NULLA senkit nem érdekel, hogy mit dumálnak. absolute nem játszanak szerepet. csak nállad
egyember
@Shikari: Ki is "magyar"? Aki magyarul beszél? Vagy akit a Kurmány jó pénzért azzá nyilvánít? A világ teli van angol (anya)nyelvű emberekkel. Azok mind angolok? Angol nemzetiségűek?
Erre (is) várom megvilágosító üzenetedet.
tulipan
Az ész megáll! Még ezek mernek tiltakozni! Ezt a rinocéroszbőrű szemét hordát!!!
tulipan
@Shikari: Magadnak mondjad, hopgy semmi közöd hozzá, mivel nem itt élsz, tehát, pofa be!!!
tulipan
@durbincs: Mi vaaan? Most meg már zsurnaliszta is, sertéstelepi ,koca ápolő ?
egyember
@Shikari: Kik is azok a "MI"? Te és az elvtársaid? Vagy én és az én elvtársaim? Vagy Viktátor és az ő elvtársai?
(Kijelentésed a semmit nem mondó, semmit nem jelentő, abszolút logikátlan valami, amint állításaid, szentenciáid túlnyomó többsége, tökéletesen illeszkedik a HATALOM kommunikációs stratégiájába, amivel etetik híveiket (választóikat), akik egy kétszavas kijelentő mondat valódi értelmét sem képesek felfogni. Így válik egy beteg elme Mo. örökös urává, természetesen kiegészítve a manipulációs eszközök célirányos tömegének használatával.)
tulipan
@Shikari: Igazán sajnálom Horgos, de Te agyatlan LUFIFEJ vagy! LOPNI viszont immáron 20 éve, a bunkó narancsosok 'kiváltsága'"!!! Kik is azok a "MI"? Te és az elvtársaid? Vagy Viktátor és az ő elvtársai?
F_Viktor
@tulipan: Írod:
"Kik is azok a "MI"? Te és az elvtársaid?"

Nagyot ne gondolj erről a szarházi, bűnt pártoló fizetett trollról, @Shikari: -ról.
Ez csak a munkát nem ismerő, kicsi alamizsnáért, 50 forintért a csigát Bécsig elkísérni képes bárkinek benyaló ráérő nyugger faszkalap.
A munkát soha nem ismerte, 90 előtt Kádár agitátora volt, most orbánért tesz meg mindent, adja el a lelkét fillérekért.
tulipan
@Shikari: A Führer imádna. Annyira szépen viszed a nácizmust hogy az SS be is felvenne. Gratulálok. Nagy kiváltság ez egy románnak.
tulipan
@F_Viktor: Kösz az infót! Igy mindjárt más a náci pofája!
tulipan
@Shikari: Nácikám! Megugrottál? Irány Nürnberg, vár a Führered szelleme!
tulipan
@Shikari: Miért, Te, a román Regát sötét mélyéről jobban tudod, Te horogkeresztes???
vladimir putin
@Shikari: a németektől tök jól lehet lopni, szerintem nem kéne őket rögtön kilökni a mi Demokratikus Magyarországunkból.
Valami kedveskedés azért még kéne még nekik, hogy legyen lóvé a következő hétvégi bulira is!
Írjál valami kedveskedést is, mert nem lesz pénz pezsgőre!
kokopelli
@tulipan: ...nem akartam mélyebbre ásni,de egy Kosovo környékéről menekült albán-
cigó "nemmagyarozza" le az itt születetteket? A Xherdan SHAQIRI-ről ugrott be (albán szü-
lők fiaként) anno a Bayernél és Angliában is, ma még a schweizi válogatottban is focizott ill. focizik!! '89 után menekültek nyugat felé a Shikari féle Kosovo-albán-cigók a nyugati törzse-
iket erősíteni!!?? ;-)))))
nemfideszes
Nem értem mire veri a nyálát az agrárminiszter, a főnöke megmondta: "Magyarországnak nem kell megijednie, nincs rászorulva senkinek a pénzére, megáll a saját lábán."... most lehet bizonyítani...
tulipan
@kokopelli: Nagyon köszi ezt a roppant értékes infót! Eddig még scak lerománztam az idióta bunkó, ipsét, de albánnak még sokkal jobb!!! :)
kokopelli
@tulipan: Kosovo-albánnak!,azzal a megjegyzéssel,hogy az említett focista sohasem
tagadta származását és egy normál polgára ill. válogatottja lett Schweiz-nak! ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.