Elvileg a Normafa kapuja elnevezésű látogatóközpont építéséhez kell kivágni a fákat, amelyhez az önkormányzat egy új épületet is fel akar építeni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Azért érdekes , sok külföldi példát lehet látni arra hogy szinte fakivágás és pusztítás nélkül oldanak meg fejlesztéseket! nem tudom az ilyen tervezők fejében mi fordulhat meg. Vajon miért haragszanak a természetre és a fákra???!!!
görbetükör
A pusztítás fokozása, hogy ilyenkor, amikor a fészkelő madarakkal együtt. :(
Nessy
@dr. prédikátor: Valamelyik potentát kiskorában fejre esett az eperfától, és most minden fát gyűlöl! Miért tud Európa nem egy nagyvárosa úgy építkezni, hogy vigyáz a természetre? Arról nem is beszélve, hogy a mi tervezőink csak beton monstrumokban tudnak gondolkozni!
A Duna Aréna is egy parkolóház külsejét öltötte. A Városligetbe is betontömbök lesznek, még ha tortaszelet formában is. A Szilvásváradi lovarda is egy beton monstrum, á la Mészáros Lőrinc kivitelezésében.
nezelodo
Szó ami szó a megalománia nincs jóban a természettel. Beköszöntésül a Nemzeti Vejkó már megadta a jelet a falopással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.