Bayer Zsolt szerint: „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Remélhetőleg emiatt a minősíthetetlen felsőbbrendűség, arrogancia, gyűlölet és hatalmi gőg miatt nem lesz ez egyszer az "ő országuk", ahogy soha nem is volt az. Már az is vicc, hogy az általa vezetett menetben benne van a "béke" szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Yoda69: Ha valóban valamirevaló, akkor már rég nem fideszes.
simmering73
Anyja lenyelte volna, most nem ugatna itt ez a fasiszta bérenc.
Sziszifusz
Bayer Zsolt megszólalása a korábbiakhoz képest is sokkal mocskosabb.
Most megint, valami oltári nagy disznóságról kell a figyelmet terelni, felsőbb utasításra, ezért dobta be ezt a "gumicsontot".
Amíg ezen rágódik a plebs, addig sem a lényeges dolgokra figyel.
Sziszifusz
@Sziszifusz: Minél nagyobb bajok vannak az országban, annál meghökkentőbb megszólalásokkal kell a figyelmet terelni.
Egyszer eljön az idő amikor már nem lehet fokozni az agymosást a figyelem elterelést, majd "akkor ugrik a majom" a vízbe.
mariaberta
Hát ami a ti országotokat illeti nem túlságosan nagy, csak azt nem értem, a nagyobbik résztől miért vártok pld.adót? A te, a ti országotok kisebb, mint a világ legkisebbje pld a NURU Szigetország, így aztán a dumád minket nem érdekel. Szaros szájból csak szar ömlik. Azt meg meghagyjuk nektek. Jó étvágyat hozzá!!!
csipetke
Majd pont egy ilyen retkes-mocskospofájú,magyarság szégyene bayer mondja meg,hogy ki menjen,és ki maradhat! Ugyanolyan elmeroggyant agymosott,mint a többi fideszfan.Mellesleg,ha tényleg csak a 2.8 millió elmebeteg maradna itt,ki tartaná el őket?Na de bayer se az eszéről híres,inkább csak a retkes pofájáról.Gusztustalan féreg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.