Ellenzéki képviselőket kérdeztünk fegyverletételről, a Fidesz politikájának ellenszeréről, és a szerdai alaptörvény-módosításról. Őszinte válaszokat kaptunk. 

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@görbetükör:
Anno azzal cikiztek minket statisztikusokat, Hogy "kis hazugság, nagy hazugság, statisztika". Ez mára még egy fogalommal bővült! Kis hazugság, nagy hazugság,statisztika, kormánypropaganda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Úgy látom,csak a stop-soros meg a migráncsok lett a nóta vége.Pedig ennél súlyosabb dolog az alaptörvény módositása- a gyülekezési jog korlátozása.De hát erről az itt jelenlevő "szószátyárok" sikeresen terelnek.
görbetükör
@Shikari: Azoktól féltek, akik gondolkoznak. Mert azoknak nem lehet bármit bemesélni. Fogalmam sincs, hogy Soros kit és mit támogat. De abban nagyon bizonyos vagyok, hogy a migráció ettől függetlenül is van és veszélyt jelent. És hiba, sőt bűn nem odacsapni, ahova kell. A hatalom elveszi a józan észt sajnos. A civil szervezetek ellehetlenítése meg a rászorultak alól rántja ki a talajt. De semmi ár nem drága a hatalom megtartásáért.
Most ezt kapja az ország, mert ezt érdemli.
görbetükör
@kereső: Nem feltétlenül elterelés. Mert ha egyvalamiben hiteltelenek, akkor inog az egész talapzat.
görbetükör
@Shikari: Bárkire rá lehet fogni, hogy "álcivil". Sajnos ez olyan eszköz, ami hatásos.
A politikát ti akarjátok befolyásolni. Nem unod még, hogy semmiben nincs igazad? :)
Én tényleg be fejezem. Az utolsó mondat legyen nyugodtan a tiéd, hiszen megdolgozol a pénzedért, ezt el kell ismerni.
Peller Anikó
@görbetükör: Teljesen igazad van, nem unja. Sokszor eszembe jut a 4 évvel ezelőtti kampány amikor jött a fid-eszes agitátor azt vakkant: gondóókoggyon mááá.

Mert ő gondóókodik, lehet azóta is.
Nessy
Ha jól értem, akkor a CÖF az igazi civilszervezet, hiszen a saját maguk és környezetük javításán munkálkodnak, a mi pénzünkön. És politika még véletlenül sem szerepel a munkásságukban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.