Verebes István Jászai Mari-díjas színész, rendező volt műsorvezető a 168 Óra interjúban kifakadt és elég keményen beszélt az Orbán-rendszer rögvalóságáról – írja HírHugó. Verebes István, színész-rendező a 168 órának adott egy interjút, melyben igen kemény kritikát fogalmazott meg. Lényegét tekintve azt vezette le, hogy nagyobb volt a szabadság a Kádár-rendszerben, mint most, Orbán Viktor országlása idején. Verebes …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na és? Mi az, ami nem igaz a riportban?
Cáfolja, aki tudja. mert, érdekes módon, erre még nem akadt egyetlen Fidesz-szófosó sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Na és? Mi az, ami nem igaz a riportban?
Cáfolja, aki tudja. mert, érdekes módon, erre még nem akadt egyetlen Fidesz-szófosó sem.
cikicakk55
40 éves kortól felfelé minden Magyar ember tudja,hogy Kádár korszakában,mennyivel biztonságosabb és jobb volt a Magyar embereknek. Akkor nem lehetett,most nem telik,arra ami a rendszer változással szabaddá vált. Akkor is a nyakunkon ültek a ruszkik,most is már kopogtatnak az ajtón és a pohos enged is neki,de közben az Unió seggét és Amerikáét is nyalná,mert onnan meg a pénz jön de sok. Kádárt lehet diktátornak tartani,de Orbán akkor a Diktátorok diktátora.A nyugdíjasok legnagyobb része és a most kb 50 évesek is jobban örülnének egy olyan diktatórikus kormánynak,mint akkor volt. Akkor tényleg a népet képviselte a kormány,nem a párt tagjainak a nyalonc részét. Aki akart beállt azok közé,de gazdag nem lett belőle. Most viszont minden a pénzről szól.
csipetke
Tökéletesen igaza van Verebesnek.Kár,hogy kevés ismert ember mer így kiállni orbán idióta rezsimje ellen...
csak úgy....
@cikicakk55: kádárt nem lehet újra éleszteni és akkor sem volt jobb,mitöl lett volna jobb !?
a kapitalisták ,akkor is a szakadék szélén álltak,ugyan úgy mint most...
cikicakk55
@csak úgy...: Kit érdekeltek a kapitalisták? Mi Magyarok nem nyomorogtunk,adva volt minden a becsületes élethez. Na nem a luxushoz. Nálunk nem voltak kapitalisták,de nem éheztünk,dolgozhatott mindenki. Most mi van? 5-6 millió ember nyomorog,még pár száz milliárdokban fürdik. Miért volt rosz Kádár idejében? A népnek csak jobb volt,mert adva volt az élethez való joga.
division
Még csak az kéne, megint Kádár rendszer. Nem akarok erről többet írni, aki élt akkor az úgyis tudja a valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.