Alig tűnt el a hírfolyamból, hogy Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke, a minden idők legszűkebb többségével megválasztott MSZP-elnök már meg is találta a választási eredmény felelősét. Tóth a Népszavának adott interjúban úgy fogalmazott, hogy “a DK jelöltjei rendkívül gyengén teljesítettek, magyarán gyenge volt a beágyazottságuk”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Az MSZP-t nyugodtan le lehet írni...Legalább annyira trágya alakulat mint a fidesz,csak más elvek mentén!! Aki annak idején megszavazta a könnyitett állampolgárság adását a románoknak,ukránoknak,az számomra egy hiteltelen seggfej!!! és ebben az MSZP vastagon benne volt!!!...Aki nem volt hülye,az tudta hogy a fidesz a szavazati jogot is meg fogja adni nekik...most meg nem tetszik,megérdemlitek marhák,egyétek meg amit főztetek,csak sajnos mi is ennek a levét isszuk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.