Meghátrálnak Brüsszellel szemben, nem lesz több kivételezés. Duplájára emelik a netát az üdítőknél, több lesz a kakaópor adója és az ízesített sörök adója is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@durbincs: sokaknak csak vénségükre jön meg az eszük,de te ezzel sem dicsekedhetsz ...vics miki! kettyósnak születtél és az ördög is úgy visz el,ha köllesz neki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Követhetetlen ez a BAGÁZS:
.
Mit is jelentett be
.

------ Varga Mihály: "öt adófajta szűnik meg jövőre" – itt vannak a legfontosabb adóváltozások
propeller.hu/itthon/3359427-adot-emel-kormany-dragabb-lesz-palinka-az-unicum#comments
.
Igaza volt annak a hsz-nek aki azt jósolta, hogy LESZ MÁSIK, mint a cirkuszban a BOHÖC trombitája!
.
Esővíz adó, tehéngáz, menekültek segítése, csoki adó, pia adó!
.
Olyan MESEBELI hoztam is, meg NEM IS-t játszanak EZEK A DIVATBÓL KIMENT, a sok, sok NARANCSKÖD szurkálás miatti hadi rokkantak!
csak úgy....
@durbincs: blabb -blabb ? nekem is kinyalhatod miki...
csak úgy....
@durbincs: sokaknak csak vénségükre jön meg az eszük,de te ezzel sem dicsekedhetsz ...vics miki! kettyósnak születtél és az ördög is úgy visz el,ha köllesz neki...
csak úgy....
@Mirabilis: 18:48 Tehetek én róla,hogy rám kattant az öreg / verz ?
Eladott Ország
A pálinka komoly tudatmódosító szer. Ha eleget iszik valaki, az képes rózsásnak látni a múltat, jelent, jövőt. De attól, hogy ő rózsásan látja, nekünk még szar megélni a valóságot. Ugyanis nekünk nem telik pálinkára. Örülünk, ha kenyérre futja még a hó végén is. Vagy pedig tegyék ingyenessé. Nem a pálinkafőzést, mert azt a csatát már elveszítette a kormány. A pálinkát tegyék ingyenessé és kötelezővé! Vigyék lajtos kocsival reggelenként minden településre és kötelezően, valamint kollektíve rúgjunk be. Úgy már lehetséges, hogy nem fog minket zavarni, ha fáj a fogunk és egy hónap múlva van csak időpont a fogorvosnál, de amúgy is szarni bele, mert sem a kezelésre, sem a gyógyszerre nincs pénz. Az sem fog részegen feltűnni senkinek, hogy a fejére szakad a kórházban a plafon, hogy annyira nincs orvos, hogy az egyszerűbb rutinműtéteket a portás oldja meg a takarítószer-raktárban. Részegen az is rendben van, hogy az oktatásból idő közben közhülyítés lett és a gyerekünk két tornaóra közé szúrt hittanórával lesz bölcsebb minden nap. Bepálinkázva az sem zavar, ha szétlopják a fejünk fölül a tetőt, a lábunk alól a földet, ha éhbérért kell robotolni és még nyugdíjunk sem lesz. Ha elég páleszt vedelünk, könnyű hősnek, országmentőnek, fényes csillagnak látni a zavaros agyú-szemű politikusokat. Ha soha nem tudunk kijózanodni, akkor elhisszük, hogy minden rendben, fejlődünk, rugaszkodunk, jobban teljesítünk, lépünk egyet előre és a magyar reformok működnek. De józanon nem hisszük el. Követeljük, hogy tegyék ingyenessé egyszersmind kötelezővé a pálinkafogyasztást! Akkor végre mi is boldogok leszünk, mint az Orbán-hívők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.