Meghátrálnak Brüsszellel szemben, nem lesz több kivételezés. Duplájára emelik a netát az üdítőknél, több lesz a kakaópor adója és az ízesített sörök adója is.

(Forrás: Index)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@durbincs: sokaknak csak vénségükre jön meg az eszük,de te ezzel sem dicsekedhetsz ...vics miki! kettyósnak születtél és az ördög is úgy visz el,ha köllesz neki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Még most is: ki áll szóba durbinccsal? Minek?
Mirabilis
Nyugdíjak? Mert ez azért infláció nem?
Mirabilis
Viszont beszüntetni készül a cafetáriát. Csak a szépkártyán a nyaralás marad.Neked tetszik?
csak úgy....
@Mirabilis: 18:48 Tehetek én róla,hogy rám kattant az öreg / verz ?
Eladott Ország
A pálinka komoly tudatmódosító szer. Ha eleget iszik valaki, az képes rózsásnak látni a múltat, jelent, jövőt. De attól, hogy ő rózsásan látja, nekünk még szar megélni a valóságot. Ugyanis nekünk nem telik pálinkára. Örülünk, ha kenyérre futja még a hó végén is. Vagy pedig tegyék ingyenessé. Nem a pálinkafőzést, mert azt a csatát már elveszítette a kormány. A pálinkát tegyék ingyenessé és kötelezővé! Vigyék lajtos kocsival reggelenként minden településre és kötelezően, valamint kollektíve rúgjunk be. Úgy már lehetséges, hogy nem fog minket zavarni, ha fáj a fogunk és egy hónap múlva van csak időpont a fogorvosnál, de amúgy is szarni bele, mert sem a kezelésre, sem a gyógyszerre nincs pénz. Az sem fog részegen feltűnni senkinek, hogy a fejére szakad a kórházban a plafon, hogy annyira nincs orvos, hogy az egyszerűbb rutinműtéteket a portás oldja meg a takarítószer-raktárban. Részegen az is rendben van, hogy az oktatásból idő közben közhülyítés lett és a gyerekünk két tornaóra közé szúrt hittanórával lesz bölcsebb minden nap. Bepálinkázva az sem zavar, ha szétlopják a fejünk fölül a tetőt, a lábunk alól a földet, ha éhbérért kell robotolni és még nyugdíjunk sem lesz. Ha elég páleszt vedelünk, könnyű hősnek, országmentőnek, fényes csillagnak látni a zavaros agyú-szemű politikusokat. Ha soha nem tudunk kijózanodni, akkor elhisszük, hogy minden rendben, fejlődünk, rugaszkodunk, jobban teljesítünk, lépünk egyet előre és a magyar reformok működnek. De józanon nem hisszük el. Követeljük, hogy tegyék ingyenessé egyszersmind kötelezővé a pálinkafogyasztást! Akkor végre mi is boldogok leszünk, mint az Orbán-hívők.
Mirabilis
@csak úgy...: Nem tehetsz róla, csak nem kell válaszolni. Ettől idegesítőbb nincs számára, mert ha válaszolsz értelmesen, ő értelmetlenül válaszol. Ez élteti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 17., 21:01
Kasza Tibi és Csuti videóra vette, ahogy anyatejet kóstolnak
Itthon - 2019. February 17., 21:40
Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nyírmadánál
Sport - 2019. February 17., 20:47
Megvédte címét a Nyíregyháza