Az Útinform közlése szerint az M0-s, M1-es gyorsforgalmi utakon torlódások alakultak ki. Hasonló a helyzet több főútvonalon.

Az Útinform kedd esti jelentése szerint a következő a helyzet a magyar utakon:

- az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé az M2-es autóúti csomópontban a lehajtóágon és előtte az autóúton az erős forgalom miatt torlódásra készüljenek!

- Az M1-es autópályán, Budapest felé a 125-ös km-nél a Rába hídon dolgoznak, csak a belső sáv járható. A torlódásban egy műszaki hibás kamion vesztegel, emiatt is akadozik a forgalom! A menetidő akár 5-10 perccel is hosszabbodhat. Szintén a főváros felé, a bicskei csomópont közelében a 37-es km-nél aszfaltoznak. A munkaterület mellett csak a belső sáv járható, ezért torlódásra, és itt is 5-10 perces menetidő többletre számítsanak.

- A 4-es főúton Karcag közelében, a 169-es km-nél egy kamion rakománya kiborult az útpályára és beborította a burkolatot. A főutat lezárták, a forgalmat Bucsa település felé terelik.

- Az 53-as főúton Solt közelében az 1-es km-nél egy személygépkocsi motorkerékpárost gázolt el. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.