A kormánypárti hetilap a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos publikációs jegyzékének tanulmányozása után arra jutott, hogy az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának intézeteiben feltűnően népszerű a bevándorlás, gendertéma és a homoszexualitás kutatása. Névvel, fotóval, konkrét tanulmányok megnevezésével fel is sorolták a lap online oldalán kedden közzétett cikkben, konkrétan kikre illetve mire gondoltak. Szerző nincs a cikkhez feltüntetve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
(Rá)Látás-vizsgálat sem ártana

Kancsi-mancsi (rá)látása kiemelt szerepez játszik

Mindenek előtt le kell szögeznünk, hogy nem csak született bornírtság, de (a daliás fél-) istenünknek tetsző a cselekedett, hisz tegnap taxatíve a Terror-ladyt is éltette emlékműavatásán.
A derék portál a Figyelő a legocsmányabb hagyományokat folytatva újabb listákat bocsátott ki. Most a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Társadalomtudományi Kutatóközpontjának intézeteiben született tudományos publikációkkal kapcsolatban vizsgálódott, azzal hogy: „most leginkább az MTA kutatóintézeteiben dolgozó, tudományos fokozattal rendelkező szakemberek tiltakoznak az ellen, hogy a kormánynak, és rajta keresztül a közvéleménynek nagyobb rálátása lesz a munkájukra”! =))
Igen – okadatolva Palkovics szavait, hogy ártunk és qurmányunk pribékjei nem akarnak beleszólni abba, hogy mivel foglalkoznak – kifogásolják, hogy nem „a valós társadalompolitikai folyamatokat követő, a demográfiai krízis megoldására, vagy a gyermekvállalás elősegítésére javaslatot tevő munkák sorakoznak a polcokon, az itt dolgozók ezeken a területeken igen aktív publikációs munkát fejtenek ki”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.