A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. 72 éves az apukám, aki 2 éve él idősek otthonában. Az ember öregszik, a teste elhasználódik. Ez az élet rendje. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy életéből több évet migránsként külföldön dolgozott. Lehúzott 42 évet hegesztőként, és viszonylag korrekt nyugdíjat kap. A korrektet úgy értem, hogy magyar viszonylatban korrekt, egy osztrák, német francia kollégájához mérten zsebpénzt kap, de nem éhezik, és a család segítségével egy kulturált idősek otthonában él. Nem elhanyagolt, rendszeresen látogatjuk, legutóbb amikor karácsonykor kihoztam az idősek otthonából egy „kicsit” itthonra, 4 hónapig élt velünk. Picit demens. Az esetek 70% ban teljesen oké, jókedvű, van étvágya, csak néha elfelejti kicsoda, hol lakik, de nagyon jól kezeljük a helyzetet.

(Forrás: index.hu, RonaGyuri által)

Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England
Itthon - 2019. February 20., 21:56
Drágul a kenyér
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ha "szerencsénk" van és megéljük, kb. ez vár ránk belmagyar, életét ledolgozott idősként:

http://www.hay16.com/videoWwGD67Pde-g/megalaz...
tudode
Előrebocsájtva ezt a JOBBAN TELJESÍT ORSZÁGOT az elhivatottság tartja egybe úgy, ahogy EZEKNEK a kizsigerelt, hivatástudattal rendelkezők erejéből futja!
.
Kivételesen elolvastam a cikket, mert hasonló élethelyzetbe kerültem EGYEDÜL, mert a háziorvoshoz még letipegtem, bennem EGY SZEM BAYER ASPIRINNAL, 81 éves koromban azt állapított meg, hogy NINCS SEMMI BAJOM!
Aztán mégis volt, mert MENTŐT HÍVTAM, amely a kanűlált vénámba infúziót csatlakoztatott, aztán lerakott az egyik SÜRGŐSSÉGI osztályon egy tolókocsiba, ölembe téve az infúziót de féltizenegykor, ÉJFÉLRE azt diasznotizálták, hogy agyi trombózisom van!
.
Olyan nyomorúságot, amely a SÜRGŐSSÉGIN volt csak HARCI CSELEKMÉNYEK UTÁN lehet a filmekben látni, vér nélkül, korszerű VIZSGÁLÓK KÖZÜL csak egy üzemelt.
.
Aztán mint a RABSZOLGAVÁSÁRON, a diagnózis megállapítása után ÁTSZÁLLITÁSRA kerültem a GYÚJTŐHELYRŐL a lepukkant helyileg illetékes állami kórházba!
.
Minden TISZTELETEM azoké, akik még tartják a vér nélküli FRONTOT az egészségügyi intézményekben "is", mert ÁLDOZATOS, ODAADÓ munkával, törődéssel többször összeraktak olyan szinten, hogy MEGFELELŐ GYÓGYSZEREZÉS mellett igyekszem elkerülni a kórházi ápolást, mert ELKÉPESZTŐ a helyzet szinte minden szinten látni, hogy egy ORVOS, EGY NÖVÉR ROHANGÁL mint a pók a falon az ÉLETÜNK MENTÉSÉÉRT!!!
.
Ez Orbanisztán! Legújabban a 10 parancsolatra bízzák a gyógyítást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. February 21., 07:58
Szmájli is lehet a rendszámtáblán
Nagyvilág - 2019. February 21., 07:54
Ilyen árukra költenek a legtöbbet Magyarországon
Nagyvilág - 2019. February 21., 07:41
Felvásárolja a Coca-Cola a Bambit