A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. 72 éves az apukám, aki 2 éve él idősek otthonában. Az ember öregszik, a teste elhasználódik. Ez az élet rendje. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy életéből több évet migránsként külföldön dolgozott. Lehúzott 42 évet hegesztőként, és viszonylag korrekt nyugdíjat kap. A korrektet úgy értem, hogy magyar viszonylatban korrekt, egy osztrák, német francia kollégájához mérten zsebpénzt kap, de nem éhezik, és a család segítségével egy kulturált idősek otthonában él. Nem elhanyagolt, rendszeresen látogatjuk, legutóbb amikor karácsonykor kihoztam az idősek otthonából egy „kicsit” itthonra, 4 hónapig élt velünk. Picit demens. Az esetek 70% ban teljesen oké, jókedvű, van étvágya, csak néha elfelejti kicsoda, hol lakik, de nagyon jól kezeljük a helyzetet.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előrebocsájtva ezt a JOBBAN TELJESÍT ORSZÁGOT az elhivatottság tartja egybe úgy, ahogy EZEKNEK a kizsigerelt, hivatástudattal rendelkezők erejéből futja!
.
Kivételesen elolvastam a cikket, mert hasonló élethelyzetbe kerültem EGYEDÜL, mert a háziorvoshoz még letipegtem, bennem EGY SZEM BAYER ASPIRINNAL, 81 éves koromban azt állapított meg, hogy NINCS SEMMI BAJOM!
Aztán mégis volt, mert MENTŐT HÍVTAM, amely a kanűlált vénámba infúziót csatlakoztatott, aztán lerakott az egyik SÜRGŐSSÉGI osztályon egy tolókocsiba, ölembe téve az infúziót de féltizenegykor, ÉJFÉLRE azt diasznotizálták, hogy agyi trombózisom van!
.
Olyan nyomorúságot, amely a SÜRGŐSSÉGIN volt csak HARCI CSELEKMÉNYEK UTÁN lehet a filmekben látni, vér nélkül, korszerű VIZSGÁLÓK KÖZÜL csak egy üzemelt.
.
Aztán mint a RABSZOLGAVÁSÁRON, a diagnózis megállapítása után ÁTSZÁLLITÁSRA kerültem a GYÚJTŐHELYRŐL a lepukkant helyileg illetékes állami kórházba!
.
Minden TISZTELETEM azoké, akik még tartják a vér nélküli FRONTOT az egészségügyi intézményekben "is", mert ÁLDOZATOS, ODAADÓ munkával, törődéssel többször összeraktak olyan szinten, hogy MEGFELELŐ GYÓGYSZEREZÉS mellett igyekszem elkerülni a kórházi ápolást, mert ELKÉPESZTŐ a helyzet szinte minden szinten látni, hogy egy ORVOS, EGY NÖVÉR ROHANGÁL mint a pók a falon az ÉLETÜNK MENTÉSÉÉRT!!!
.
Ez Orbanisztán! Legújabban a 10 parancsolatra bízzák a gyógyítást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.