Az LMP  a választásokon elszenvedett csúfos veresége után gyáva módon egy folytában támadja a párt legismertebb arcát Hadházy Ákost. A párt amelyikben a belső  politikai ellenfelekkel igyekeznek fegyelmi úton leszámolni ahhoz azonban gyáva volt, hogy kizárja legismertebb arcát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amilyen piti maga a part es a vezetosege, olyan piti eljarassal akarjak elhallgattatni a legszimpatikusabb magyar politikust.
Orulok, hogy vegre kinyilt a szeme, es meglatja , hogy mit akarnak vele ezek a kocsogok elerni. szelike kisasszony ugy eltunt, mint a pinty, mar nem akar ME lenni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Amilyen piti maga a part es a vezetosege, olyan piti eljarassal akarjak elhallgattatni a legszimpatikusabb magyar politikust.
Orulok, hogy vegre kinyilt a szeme, es meglatja , hogy mit akarnak vele ezek a kocsogok elerni. szelike kisasszony ugy eltunt, mint a pinty, mar nem akar ME lenni?
bencemacska
@karma1: ma, 07:22
Egyetértek veled.
Már azt hibának tartottam, hogy belépett az LMP-be annak idején. Igaz, hogy nagy a pártok száma, de nem nagy a választék!
Ma 8:40-kor lesz vele interjú a Klub Rádióban. (Pikó A.)
Yoda69
Elobb kellett volna. Mar a valasztasok elott egyertelmu volt az elempe a fideSS szekeret tolja. Sajnaos Hadhazy akarva akaratlanul hozzajarult a 2/3-hoz. Kivancsi vagyok Szel Berninel mikor telik be a pohar.
bencemacska
@Yoda69: ma, 08:05
Szerintem soha, mert ő annál jóval exhibicionistább!
karma1
@bencemacska: Kepzeld, talaltam egy app-ot a telomban, amivel magyar radioadokat tudok eloben fogni! Kiprobalom ma, aztan majd elmondom, hogy sikerult-e, jo-e ez az alkalmazas...:o))
karma1
@Yoda69:Ahogy @bencemacska: mondja,... szel bercike rettenetesen boldog, hogy odafert - no letere! - a kiralyi segghez, es egy rendkivul kenyelmes poziciobol nyalhat a kovetkezo 4 evben, hiszen a Gazdaallat is igy akarta.. Azoknak volt igazuk, akik mar az elejetol gyanitottak, hogy az lmp a fidesz szarkevero szekcioja, es semmi masra nem jok, csak arra, hogy az ellenzek soraiban minel nagyobb zavart keltsenek. Erdekes modon a fide$$ beken hagyja oket - ebbol is latszik, hogy fide$$ iranyitas alatt vannak...:o(( Kivancsi vagyok, hogy mikor bujik elo a nyilvanossag ele ez a faradt pinja es foleg, hogy MIVEL??? Nekimegy orbannak ujra??? (ugy Istenigazabol...?) ..
magyarbakancs
LMP értelmiségi semmitmondó párt.
Szart sem értek kedves barátaim.
bencemacska
@karma1: ma, 08:58
Én állandóan telefonon, fülhallgatóval hallgatom. Korábban külön kisrádiót használtam, de a telefonon jobb a vétel.
stream.klubradio.hu:8080/32kbit
Yoda69
@bencemacska: @karma1: En ezt hasznalom:
www.radio.net
A vilag osszes radija bejon rajta. Termeszetesen a Klubradio is :) En foleg ezt hallgatom
Van androidos es MAC appjuk is, letoltheto a honlaprol.
bencemacska
Meghallgattam az interjút, amiből - számomra - az a lényeg: ma lett volna a fegyelmi tárgyalás második fordulója, aminek az az érdekessége, hogy a fellebbezést az a fegyelmi bizottság nyújtotta be, amelyik az elsőfokú ítéletet hozta!

Súlyosbításért fellebbeztek a saját határozatuk ellen!

Ennek a kimenetelét nem akarta megvárni! A 24. órában lépett ki!
Sallai ítéletét állítólag enyhíteni fogják!
karma1
@Yoda69: Igen, nekem az androidos van, nekem mindenem Windows-ban van...:o)) Nagyon jol lejon, egyszeru hasznalni...:o))
Yoda69
@bencemacska: Kesz rohej ez a part. A bunko sallainak aki a verekedest kezdte enyhitik majd az iteletet, sot vissza is veszik a partba. Hadhazynak pedig aki tenyleg tett a partert es a gyozelemert sulyosbitjak. Megerdemelnek hogy szethulljanak es eltunjenek a politika szemetdombjan.
bencemacska
@Yoda69: ma, 10:28
Azért nem hullik szét, mert a Fidesznek szüksége van egy "őfelsége ellenzékére".
Az alapító is elégedett, úgy érzi már nincs szükség őrá. Szél kisasszony önálló lett!
Yoda69
@bencemacska: Csak nem lesz tamogatojuk. Itt van a mi Belank peldaul. Az elempe palfordulasa ota hire hamva sincs Belanak. Bar lefogadnam hogy itt van a forumon, csak nick-et valtott :)
bencemacska
@Yoda69: ma, 10:43
Ezen már én is gondolkoztam. De azt hiszem csak olvasóként van jelen. Annyira jellegzetesen elvakult, hogy rá lehetne ismerni!
Ő nemcsak elmaradt, hanem el is köszönt a Propellertől!
back up
Már épp ideje volt.
Csak idő kérdése volt.
Nem volt közéjük, a magyar nép, a magyar választók egyik elárulói közé való.
Aki egyedül több aljasságot tárt fel, de aki magára volt hagyva, ezért nem ért el semmit a sok üggyel, amiknek egyenként is a kormány bukásához kellett volna vezetnie - ha Magyarországon jogállam lenne -, együtt meg főleg!

"Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.