Az állam feladata a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése. Progresszív adóra lenne szükség, és adóztatni kellene az óriásvagyonokat. A kis- és közepes méretű vállalkozásokat kellene támogatni a multik helyett, maradjon ingyenes az egészségügy, továbbá egyenlő munkáért kapjanak egyenlő bért nők és férfiak. Íme néhány olyan állítás, amellyel ezer megkérdezett közül több mint hétszázötvenen értettek egyet.

(Forrás: 168 óra)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A képlet egyszerű...mert a krumplin megvett cigányok...meg a tanulatlan,primitív réteg szavaz a fideszre...és ezzel bőséggel el vagyunk látva!! Mellé tehetjük a román,ukrán bérszavazókat...
Ezzel a kérdést meg is válaszoltam...
No meg kellett hozzá az ellenzék töketlenkedése...migránsvédő okádék hozzáállása!
nevemnick
@Pálinkás Pál: Palika, az elromlott számítógépes rendszert, és a ,,véletlen" rossz párthoz írt szavazatokat kifelejtetted.
...ééés már kész is a 47%-os kétharmad.
Pálinkás Pál
@nevemnick: Azért abban egyezzünk meg...okádék ellenzéki hozzáállás...és ha mondjuk igazad van...azóta a két majálisi felvonuláson kívül történt valami???Ez az ellenzék életképtelen...még egy nyomorult bénítósztrájkot sem tud összehozni!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: nem is fog tudni soha! Jó magyar szokás szerint a legtöbben arra várnak, hogy majd más kikaparja nekik a sült gesztenyét, és akkor előjönnek azok, akik semmit sem csináltak, és hőst kreálnak magukból.
Ha valaki megpróbál lépni, amögül kihátrálnak azok is, akikért kiállt!
Lásd Sándor Mária!
Úgy hogy már nem is tudom sajnálni sem a közszférát, sem a napi megélhetésért küzdőket, mert ha tenni kellene, akkor visszavonulnak, és megpróbálnak kényelmesen elhelyezkedni a langyos vízben.
Rockxy
Hülye a kérdés a címben.
Az emberek nem izmusokban és ráciákban gondolkodnak.
Rockxy
Majd elfelejtettem.
"Az állam feladata a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése."
Nem 168, nem az a feladata.
Hanem az uralkodók luxuskényelmének biztosítása.
Hogy a jónépek mit várnak el az államtól, az a huszadrangúnál is lényegtelenebb.
Lehet továbbgondolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.