A Fidesznek kezdettől fogva van egy egyedülálló tulajdonsága, ami a népmesei gömböcre hajaz. A népmesében ami a gömböc közelébe kerül, azt mind felfalja, eltünteti. Áttételesen a Fidesz ugyanezt teszi, amióta csak hatalomra jutott. Első kormányzásuk idején a kisgazdákat magukhoz édesgették, hiszen csak ezzel tudták megnyerni az 1998-as választást, majd ugyanazt a kisgazdapártot Torgyánostól, mindenestől felfalták, gyakorlatilag meg is szűnt. Ugyanezt tették az MDF-fel is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban rakos daganat Magyarorszag es Europa testeben, es sajnos, mar attetes - viszont ha ez igaz, akkor kozel a veg is...Marmint ahogy megoli, megfojtja a sajat nepet, es megprobal masokat is megfertozni, bizony az o halalukkal egyutt o is elpusztul, - hizen a rak nem ragalyos, viszont maga is megszunik lezeni a beteg halalaval.
Csak azt nem ertem, hogy miert hagyja a magyar nep - a SZERVEZET - kifejlodni es tombolni ezt a rakot, miert nem tesz ellene valamit? Miert kell megvarni, mig mindenki beledoglik?
Nessy
Most már csak ki kellene böjtölni, hogy a gömböc kipukkadjon.
Nessy
@karma1: mert sikeresen felfalták a rákos sejtek a immunrendszert is.
karma1
@Nessy: Mert elsosorban is azert kaphatta be Magyarorszag a rakot, mert eleve alacsony es rossz volt az immunrendszere. Nem volt meg eleg eros, eleg demokratikus, nem voltak meg az uj allamszervezodes stabil alapjai...:o(((
Ebbe ronditott bele ez a rakos sejt...:o((
magyarbakancs
Fidesz egy állampárton felnevelkedett ,büdös komcsi ivadék.
Abban a korszakban szocializálódott egyén a vezetője ki megalomániás,ki ellent mondást nem túr el a környezetiben. Ebből az országból csinált tolvaj fejedelmiséget,intoleranciát.
Keresztény kultúrára hivatkozik egy olyan illető ki maga szájából mondta térdre immára"
Ez védi meg a keresztény kultúrát ami azt sem tudja mit jelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.