A celldömölki kórházban nincs aneszteziológus, az elérhető szakemberek a 45 kilométernyire fekvő Szombathelyről érkeznek, de csak hét közben – tudta meg a zoom.hu. Hétvégén még ők sem dolgoznak a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház helyi telephelyén. A kórház vezetése most úgy döntött, hogy péntek estétől hétfő reggelig a szüléseket a félórányira lévő megyeszékhelyre irányítják. Hétvégén viszont mindössze …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mindez a kormány,a fidesz,ezen belül pedig orbán szégyene ez,és a hasonló dolgok.Ameddig lassan minden kert végében stadion épül,egy város lakói saját zsebből akarnak defibrillátort venni.Hát milyen ország ez?Van még a világon olyan hely,ahol a miniszterelnök hobbijára százmilliárdokat sz@rnak el?És nincsenek orvosok,és műszerek?Nem csoda,ha tényleg teljesen kiürül az ország,és az emberek olyan helyet keresnek,ami élhető...(a lopott pénzekről ne is beszéljünk)
kisrigó
Azt hiszem, hogy sajnos nem egyedi eset, hogy nincs aneszteziológus. Egy nagyvárosi kórházban júniusban csak augusztusra tudtak időpontot adni ct vizsgálatra gyereknek, akit altatni kellene, mert még kicsi, ugyanis akkor lesz aneszteziológus! Mi lesz, ha olyan a baj, hogy már késő a beavatkozás?! Ez is családpolitika, nem a duma, hogy támogatjuk a családokat, a családok éve stb. Ígérni könnyű, nem kerül semmibe, de olyan jól hangzik! Szégyen és elkeserítő!
Clavigo
Jóóóó van a zúúgy...Majd a tizparancsolat ölég lesz az altatáshoz,,meg a többi a többi agymenés..oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.