Orbán Viktor elárulta, hogy elutazik-e a labdarúgó világbajnokság döntőjére, Moszkvába.

Az ATV munkatársa szerdán a parlament folyosóján kérdezte meg Orbán Viktort arról, hogy elutazik-e a labdarúgó világbajnokság döntőjére.

A miniszterelnök így felelt a kérdésre az atv.hu szerint:

Ha Isten engedi és élünk és időnk lesz

Az nem derült ki, hogy kapott-e Putyintól meghívást a döntőre.

A vébé döntőt egyébként július 15-én, Moszkvában fogják megrendezni.

Forrás: ATV, Blikk

Címlapi kép: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"élünk és időnk lesz" Még fel se cihelődött a Várba, de már királyi többesben beszél...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@vladimir putin: hülyére vették az egész mennyet és poklot-ilyen a cigány!
Eladott Ország
Európa gazdasági-szellemi-erkölcsi-kulturális-vallási gőzmozdonya, Európa keresztény megmaradásának utolsó reménysége, a Fidesz-KDNP által nyolc éve hergelt-butított, keresztény kultúrájára és csavarintos észjárására oly büszke, a valósághajlítás nevű sportágban világbajnok Magyarország jelen pillanatban az EU legcsóróbb, legrosszabb helyzetben lévő tagállamai között található. Európa egyik legcsóróbb országát meg végérvényesen elnyeli az ostobaságot a fejekben összekötő szögesdrót és a Mészárosok gumicsizmájáról lehulló trágya.
bakegya
@Commenter: a pottyantós budijában is szaunázhatna-ott RÖHÖGHETNÉ halálra magát a soros elleni győzelmi mámora okán.Akadjon a torkán a saját műfogsora.
Commenter
@bakegya: Neki győzelem (kiütéses) az országnak hatalmas vereség(kiütéses) ami megint évtizedekre veti vissza. Távol vagyunk Európától a demokráciától és mindentől ami haladó szellemű így a XXI. század derekán. Borzasztóan szégyelltem magam hogy egyetlen olyan kormánypárti képviselő nem akadt, aki nemmel szavazott volna erre a förtelemre. Ugyanez áll a Jobbikra is, így aztán hiába beszélt Jakab Péter pár hete az őt körülvevő bűnözőkről, most együtt szavaztak velük. Ha ez az alaptörvénynek csúfolt tákolmány Európa szégyenfoltjává teszi az országot.Ha már a műfogsora szóba került, meg tudja valaki magyarázni mi történt a szemével és az mitől kék? Mert korábban ugye sötétbarna volt. Színes kontaktlencsét hord?
Commenter
@Eladott Ország: a tegnapi "törvénycsomag" elfogadása után már tényleg semmi keresnivalónk az EU-ban. Most hova gondolják majd tenni a közterületeken élő hajléktalanokat? Mert közel sincs annyi szállás mint amennyi hajléktalan. Megvan! Az üresen kongó stadionok zöme fedett nem?! Na oda költöztessék be őket!
papa.49
Mi ez a ,,fejedelmi többes,, te csak egy tetűcigány vagy soha nem leszel fejedelem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.