A Fidesz szerint az ellenzék jelentős részének Soros György érdekei fontosabbak a magyar érdekeknél – mondta Kocsis Máté, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdán Budapesten, értékelve az aznapi parlamenti szavazást.

Kocsis Máté az Országgyűlés által elfogadott országvédelmi akciótervről kiemelte: arra számítanak, hogy a viták ezzel nem zárulnak le, folytatódni fognak, pusztán megerősödött a magyar álláspont, pozíció.

Újabb eszköz került a magyar kormány kezébe, hogy megvédje Magyarországot, és megvédjék a keresztény kultúrát az illegális migrációtól, valamint az azzal járó veszélyektől

- mondta.

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: amikor Magyarországra a zöldhatáron keresztül igyekeztek az illegális bevándorlókat juttatni, akkor a kormány kerítést épített, ha pedig jogi eszközökkel igyekeznek bevándorlókat telepíteni Magyarországra, akkor jogi eszközökkel fog védekezni a kormány.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: Sose volt! csak így jobban tudott segíteni a fidesznek, akár csak az LMP.
kereső
@Nessy: Én nem keverem a hitet a vallással.Két különböző dolog, amely össze is érhet.Én arra próbáltam rámutatni, hogy orbánék olvasatában maga a keresztény vallás a keresztény kultúra.Ez olvasható ki a megnyilvánulásaikból,az erőszakos téritési kisérletekből.
Rengeteg ateista embert ismerek aki akarva,akaratlanul a 10 parancsolat szerinti erkölcsi normákat betartva éli az életét. És ismerek olyan vallásosokat,akiknek ez eszébe se jut.Embernek is rongyak, kereszténynek meg pláne.
1magyar
Mert jól fizetik őket az ország ellenségei.Aki itthon él annak fontos a béke, a jólét.
kereső
@1magyar: hol a francba van itthon béke és jólét? Hisz állandóan harcban állunk.A jólét meg felejtős.
1magyar
@kereső: A kormánynak érdeke lesz jólétet teremteni, mert akkor maradhat hosszabb ideig.
A nép dolga kiharcolni és nem úgy ahogy a hülyék képzelik, hogy még több eltartandó,semmirekellő, szapora nyulakat idetelepíteni akik békétlenséget hoznak.
kereső
@1magyar: "Mert boldogok a lelki szegények..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.