Ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerzett, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfire csapott le a rendőrség kedden Kassán - tudta meg a Joj TV. Az ukrán rendőrség súlyos bűncselekmények miatt kereste a terroristát, akinek elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetek óta készítette elő. A kijevi Interpol körözte. Martin Wäldl, az országos rendőrkapitányság szóvivője szerint a NAKA, az Interpol szlovákiai egysége, illetve a terror-és szervezett bűnözés elleni rendőri egység dolgozott az akción. Az ukrán férfi megváltoztatta a nevét, Vladimír G.-ként lakott immár két éve Kassán, ráadásul egy rendőrőrs közvetlen közelében. Nyilvánosságra került a férfiről egy olyan kép is, melyen több személlyel együtt nehézfegyverzettel pózol. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt. A szlovák hatóságok szerint rendkívül veszélyes bűnözőről van szó. "Emberöléssel való fenyegetés, túszejtés, szándékos testi sértés,...

Forrás: parameter.sk
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
De még hány ukrán randalíroz rogánéktól vásárolt magyar útlevéllel Európában!
Apropó: magomed daszajevnek van már magyarországi tartózkodási engedélye???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@durbincs: ma, 23:03
Tudod az a különbség, hogy a menekülteket meg tudom különböztetni, de a pénzen vett "testvérektől" félek, mert nem tudok időben átmenni a túloldalra előlük!
F_Viktor
Az orbánról mindent tudó, ötödik ciklusát töltő belügyminiszternek illő lenne megszólalnia, hogy rogán által állampolgárságot szerző, vagy illegális úton magyarrá lett emberkéről derült ki, hogy terroristát küldött orbán egy EU-tagállamra!
karma1
@F_Viktor: 5. eve konyorgom, hogy valaki vesse mar ossze a letelepedesi kotvenyesek listajat az Interpol korozesi listajaval, kulonos tekintettel a terrorveszelyt jelento nevekre!
Ha csak egy nev is egyezne a ket listan, maris bebizonyosodna, hogy anyagi elonyszerzes celjabol bunozoket engedett be az orszagba a kormanyfo...
F_Viktor
@karma1: Részben megválaszoltad a miért?-et, azzal egészíteném ki, hogy orbán a terroristák utazásának támogatásával erősíti az EU tagországaiban a hozzá hasonló szélső jobber pártokat, nacionalista-, rasszista-, neonáci csoportokat.
bencemacska
@karma1: tegnap, 00:01
Neki nem kellett letelepedési kötvényt vásárolnia, ő éppolyan magyar állampolgár, mint te vagy én!!! Csak nekem nincs is útlevelem!
Azon a listán nem találod meg! Ő a semmilyen zsóti gyorsított állampolgára!
bencemacska
@F_Viktor: június 20., 23:20
Csak az a baj, hogy azóta sem közöltek róla hivatalosan semmit!
Pedig engem érdekelne, hogy mennyire magyar, vagy ki nyilvánította magyarrá, és mennyiért.
Vajon hogy hívj/t/ák az édesanyját, amit még a szavazási regisztrációhoz sem kötelező megadni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.