2019 Januártól jobban megéri a nyugdíjasoknak a munkavállalás, mert nem kell majd járulékokat fizetniük, csak a 15 százalékos személyi jövedelemadót. Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint 80 és 100 ezer. Ennyien hiányoznak a munkaerőpiacról Magyarországon. Ezeket a réseket be lehetne tömködni nyugdíjasokkal, csak menjenek is dolgozni – tette hozzá Parragh. A most benyújtott adótörvények szerint …

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Parragh úr, nem akarja meglátogatni a mamáját? Bár ő nem tehet róla, hogy egy cinikus, aljas manusz lett az aranyos kis babából!
Nessy
Parragh úr, nem akarja meglátogatni a mamáját? Bár ő nem tehet róla, hogy egy cinikus, aljas manusz lett az aranyos kis babából!
Gauntlet
Elég szomorú hogy még járulékot is kell fizetniük! Szemetek!
Nessy
@Gauntlet: Januártól nem kell, csak a munkáltatónak. Adózni viszont kell.
Mielőtt nagyon büszkék lennének magukra, a szocialisták idején sem kellett járulékot fizetni, csak adót a nyugdíj mellett dolgozónak. Viszont nem volt sem óra, sem bér plafon. Én kötöttem munka szerződést,határozatlan időre és becsülettel megfizették a teljes munkaidőben végzett munkámat. De azért 50 év valahogy elég volt.
Rockxy
Na, má' megint mondott valaki valamit.
És?
Kit érdekel?
bencemacska
És a nyugdíjasok is kapnak 5 millás "borravalót" havonta, mint parragh felesége a MNB-ban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél