Kijelentette: "igyekezni fogok annak a mandátumnak a megszolgálására, amit ugye a választóktól kapott ez a párt. " Megdolgozott érte, ezért nem adja vissza a mandátumát Hadházy Ákos az LMP-nek, jelentette be a szekszárdi politikus az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Hadházy szerint munkája volt annyira értékes a pártnak, hogy megérdemli, hogy megtarthassa képviselői helyét az Országgyűlésben. Kijelentette: "igyekezni fogok annak a mandátumnak a megszolgálására, amit ugye a választóktól kapott ez a párt. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mandátum sirató újabb érdekes példája

Újabb példa arra, hogy ez a kérdés mennyire összetett

Mármint az, hogy mégis kié a képviselői mandátum. Tudom, hogy nem tegnap volt, s azt is hogy más okok voltak, de a 90-es években a Fideszből kilépők vacillálás nélkül adták vissza mandátumukat. Igaz azóta ezt a derék Fodor Gabócza már másképp gondolja, pontosabban mostani „szövetségeseivel” szemben már másképp viselkedik. Ami külön pikantériát ad a dolognak az az, hogy egykori, a visszaadott mandátumáért tett is valamit, míg a saját illetve az alvezére ellopott mandátumához édes kevés köze volt!
Most újabb mégis kié a mandátum balhé van: Hadházy-tól szeretnék visszavenni a mandátumát.
Mint választási-szakember, azt kell mondjam, hogy szerintem az un. listás mandátumok egyértelműen pártokéi, azonban ha valahol, hát esetünkben fennáll a gyanúja annak, hogy a szavazók LMP-s szavazatának fontos része volt a politikus munkássága! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.