A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához.

A rendőrség fél perces videót tett közzé a tanakodó bankkártyacsalókról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2018. március 25-én és március 26-án Budapest területén több alkalommal vásárolt egy jogosulatlanul megszerzett bankkártyával.

Az egyik elkövető körülbelül 30 éves, 180 centiméter magas férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor piros kabátot viselt.

Társa körülbelül 35 éves, 180 centiméter magas férfi, aki fekete kötött sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot viselt.

Az elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ni már...csak nem megint cigányok???,
Ilyenkor hol vagytok fasisztázós selejtek?? /madácska...fviktor...meg a többi libsi zacc/
szép új világ
Valami érdemi megoldást kéne találni a cigányság okozta problémákra, amiről egyébként csak részben tehetnek. Nagyobb részben a regnáló kormányok a felelősek a kialakult helyzetért. A komcsi rendszerben - aki élt már akkor emlékszik - létezett a KMK (közveszélyes munkakerülés). Talán időszerű lenne újragondolni - hiszen aki ma dolgozni akar az talál munkát, még akkor is ha szakképzetlen. A kormányok felelősségét abban látom, hogy képtelenek a cigányokkal szakmát tanultatni és a segélyvárás helyett munkára fogni. Így aztán marad az ősi roma módszer a megélhetés biztosítására - a lopás.
Peller Anikó
@szép új világ: a kifinomult segélyezési rendszernek köszönhetően a néhány tízezres cigányság létszáma lassan néhány milliósra duzzad. Eszükben sincs tanulni vagy dolgozni amikor gyerekcsinálásból is meg lehet élni. Cigány nő kiabál a Kárász utcán egy hölggyel: basszál te is és akkor neked is lesz (segíly).
terlasz
Milyen szépen fogalmaznak: " jogosulatlanul megszerzett bankkártyával." Szóval, lopott bankkártyával. Erre jó a nagyon kényelmes érintős kártya, amivel 5000 Ft alatt pinkód nélkül annyit vásárol, amennyit akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.