A budapesti nyomozók elfogták azt a két nőt és öt férfit, akik egy elhunyt nő ingatlanjait csalással szerezték meg.

Hatalmas meglepetés érte a hamis szerződésekkel trükköző két nőt és öt férfit

A megalapozott gyanú szerint az 55 éves budapesti H. Ferenc és hat társa hamis szerződésekkel megszerezték egy elhunyt nő két Budapest II. kerületi lakását, két garázsát és a józsefvárosi üzlethelyiségét.

Az elkövetők tévesen azt feltételezték, hogy az elhunyt nőnek nincsenek rokonai, így az ingatlanokat nem örökölte senki.

Az idős nő 2017. májusi halála után az ingatlanokat a 47 éves budapesti T. Zoltán nevére íratták egy hamis 2017 júniusára dátumozott adásvételi szerződéssel, amelyet egy olyan ügyvéddel ellenjegyeztettek, aki 2009-ben szintén elhunyt.

Az elkövetők a bűncselekményt azzal próbálták leplezni, hogy hamis szerződésekkel továbbértékesítik a 71,5 millió forint értékű ingatlanokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve 2018. június 19-én Budapesten elfogta mind a hét személyt, majd csalás bűntett és más bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók három férfit őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
@Peller Anikó: Szerinted valaki mikor jár jó.
Nessy
Ungár mennyit kap a tudatosan érvénytelennek minősíthető szerződésért?
papa.49
@Nessy: Ugyan anyuci kimossa a szennyest !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.