Elfogását több hétig készítette elő a szlovák rendőrség. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és hogyan jutott a fegyverkereskedéssel is foglalkozó férfi a magyar állampolgársághoz. /- a "rogánféle" letelepedési kötvénnyel/

Forrás: 444.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Itt a bizonyíték, hogy tejesen felesleges volt a Stop Soros meg a tehénlepény lágyságú újbóli módosítása. Ja mégsem! Fűalatt sunyiban létrehozták a közigazgatási bíróságot, hogy kimondhassa a g^cinek mindig igaza van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Itt a bizonyíték, hogy tejesen felesleges volt a Stop Soros meg a tehénlepény lágyságú újbóli módosítása. Ja mégsem! Fűalatt sunyiban létrehozták a közigazgatási bíróságot, hogy kimondhassa a g^cinek mindig igaza van.
anka
@Shikari: - akkor, hogy jutott állampolgársághoz??? - mond már el légyszíves!
- a sintér sanya meg jól ellenőrzi ezeket a terroristákat!
nevemnick
@Shikari: ameddig akarom, és ki nem írtalak innen, te kis senkiházi.
nevemnick
@Shikari: amúgy most egy kicsit bemegyek a városba, lesz egy-két óra nyugalmad, de hamarosan jövök! :D
Madácsi Pali
@Shikari: attól még magyar volt te barom! Nem migri, nem menekült árva gyerek! Fasisza genyláda, fekéj vagy az emgberi fajon.
anka
@Shikari: - te is bevándorló vagy..., miért másra akasztód!
- letelepedési kötvényt az vesz aki akar..., csak ne legyen migráns és tele legyen a bankszámlája.
Clavigo
@nevemnick: Nem lesz nyugalma ennek a lápi mócnak... :)
szaboria1
Nem beszélve az orosz maffiások is sokan lettek.
Macskaszem
A kúrmány előszeretettel barátkozik nemzetközi terrorista bűnözőkkel. példának okádék Gaith Pharaon, Zaid Naffa, meg a többi, akiknek egyelőre nem ismerjük a nevét, de majd lassan megismerjük, ahogy most ezt is. Ugyanis ezek működtetik a Nemzeti Együttlopás pénzmosodáját.
kereső
Mogamednek vannak már papirjai, hogy hivatalosan -és jogszerűen!!!él Magyarországon?
nezelodo
@Macskaszem: Na meg a csengeri nő, az IQ Lalával, akit mostanában dugva tartanak.
csak úgy....
@Shikari: "@Macskaszem: Most épp Trumppal barátkozunk" :) csípem a királyi többesedet ,tibim ! :)
te,napról-napra hülyébb leszel...
Macskaszem
@Shikari: Ja igen, engem is felhívott a Trampli, mondta, hogy védjük a déli határt. Mondtam, hogy Qrvára nincs ott egy megveszekedett migráncs sem.
Macskaszem
Ha a nő kitálal Svájcban, Kupaklalának annyi meg egy bambi.
Macskaszem
@Shikari: Na ugye. Akkor szólj a gazdinak, hogy ne verje tovább a habot. Nincs miért.
Sámannus
Akik Soros pénzből tanultak, tudják, hogy a pénz nagyúr nagyobb, mint a bevándorlás elleni harc. Nekünk csak minőségi bevándorlók kellenek. Így jöttek ezek hozzánk a papírért, aminek az értéke megkérdőjeleződik, mihelyt hitelesítik. A maffiától kapott pénzzel pedig járják a bankokat Új-Zélandtól Kecskeb@sznádig.
Madácsi Pali
@Shikari: óriási örömmel tölt el, hogy semmi közöm hozzád, és a veled hasonló nézetüekhez! Azt, hogy milyen nemzetiségü vagyok, nem te döntöd el.
Macskaszem
@Shikari: Semmi bajom a kerítéssel, betölti a funkcióját, nem jönnek ide a migráncsok, éppen ezért nem kéne egyfolytában migráncsozni.
Madácsi Pali
@Shikari: Te agyhalott barom! Ezért a faszta, fajgyúlölö uszitásért, amit 09:47-kor előadtál, minden jogállamban börtön jár.
Madácsi Pali
@Shikari: igen, mert fogalmad nincs róla ki vagyok! Engem nem ti fogadtatok be, és szégyellem, hogy te is magyar vagy.
kereső
Mi a francot hablatyol ez az ideszalajtott? Ki-és milyen magyarság fogadta be az itt kommentelőket, pláne őshonos! magyarság? Szószátyár hablaty! Vissza tudod vezetni a családfádat az Árpádházi királyokig? Na mert ők az "őshonos" magyarság leszármozattai, bár ez is kétséges-hiszen Gizella királyné nem igazán mondható "őshonos" magyarnak.Úgy vagy hülye ,ahogy megszülettél.
csak úgy....
@Shikari: tibi! te egy élösködö,senkiházi kullancs vagy! itt baxod föl ,minden nap a propelleren mások idegeit az idióta baromságaiddal! mindenhez van véleményed,szerinted mindenki libsi és nem magyar csak te! reggeltöl-estig itt vagy és ezen kívül nem csinálsz semmit,mert lúfax vagy te,és nem válalkozó! te mások egrecíroztatásában találod az örömöd,...mert a VALÒS életben,te csak egy senkiházi pondró vagy,akit a kutya sem ugat meg!
Hellcat
@Shikari: Te csicska te...te kérsz bizonyítékot aki minden szart elhisz ami a kormánymédiából jön? Aki rég helyreigazítási pert vesztette híreket szajkóz? Pont te? Te hiteltelen semmirekellő kutya te. Takarodj innen a picsába te illibsi fasz. Azért ilyen stílusban írok neked mert ezt érdemled. Hazaáruló geci.
csak úgy....
@Shikari: ezt mondom én is! na rajta tibi...,vidd már dokihoz azt az idióta fejed...
idöpontot már kaptál legalább?
Hellcat
@Shikari: Látom meg se próbálod tagadni amit leírtam! Köszi az együttműködést te retek! :)
csak úgy....
@Hellcat: Egy elmebetegtöl nem várhatsz ennél többet...
csak úgy....
@Shikari: ezen nem is csodálkozok,tibi! a szamár sokkal okosabb álat,mint te...
Hellcat
@Shikari: Ezt úgy mondod mintha tudnál vitázni :D
csak úgy....
@Shikari: remélem tibi,hogy a lányod nem a te eszedet örökölte, inkább a kisegítöben jelesre diplomázott kedves anyukától...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.