Megint az utcára mehet a kecskeméti maffiaperben elítélt férfi, akit egy két ember halálával járó balesetben vált újra gyanúsítottá. Most nagymamája temetése miatt kapott kimenőt. Egy gyászszertartás idejére elhagyhatja házi őrizetét a Dózsa Györgyi úti gázolóként ismertté vált M. Richárd -tudta meg a Blikk. A férfi tíz hónapja otthoni őrizet alatt áll: közúti baleset gondatlan okozásával …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
aztán irány a kupi, egy szauna, napozás a strandon,egy jó zabálda a haverokkal...estére haza..
Yoda69
@wagabund: Az hagyjan, csak ne gyilkoljon meg megint artatlan embereket ez a rohadt fideSS huberes.
nezelodo
Ez kinek a Lőlője lehet, hogy ilyen finom úri módon gereblyézik simára előtte még a vizet is?
Eladott Ország
A fidesz nagyon védi e 105 kilós maffiózóját még két ember halála árán is szabadon lófrál Pest utcáin. M. Richárd Rogán polgármestersége idején biztosította a lakossági fórumokat. Pedig hát akkor is büntetett előéletű volt a szentem. Halálos közúti baleset okozása után M. Richard Seychelle-re utazott a barátnőjével. A fidesz végleg le mondott minden törvényes látszatról! Itt a maffia és 105 kilós kigyúrt kopaszoké a jövő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.