Az LMP egykori társelnöke kilépett a pártból, amivel csak azt előzte meg, hogy jó eséllyel kizárják. De nem adja vissza a mandátumát, marad független.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nehogy visszaadd. Inkább számolj le az elempével, büdös gecik. Bocs Bernike, de ezt jól elkúrtátok nekünk. Pontosabban a stiffergeci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Most a parlamentben ő az egyetlen szimpatikus pali.Sajnos egyedül nem sokra megy a siserehaddal szemben,de mint mondta,így a legkönnyebb információt gyűjteni.
Levendula
@csipetke: dr Hadházy Ákos összefogással akarta győzelemre vinni az ellenzéki pártokat. Szél Bernadett ellenben azt hitte, hogy miniszterelnök-asszony lehet. Tévedett.
Commenter
@csipetke: nagyon magányos ő most ott a parlamentben függetlenként. Azt sem értettem én sem, hogy mit is keresett az lmp-ben. Nagyon benézte ezt a pártot. Összefogás? Lehetetlen lett volna. Tegnap már a Jobbik együtt szavazott a Fidesszel...hát így nem lehet.
Eriksson
@Clavigo: Kedvencünk logikai bakugrásai igencsak követhetetlenek.
Először nem akarja felvenni a mandátumát, mert olyan bandába mint a mostani országgyűlés összetétele, nem hajlandó bekerülni.
Aztán nem hajlandó esküt tenni, szintén hasonló okok miatt, mert ő nem közösül a többiekkel.
Most pedig a nagy kalandok árán mégiscsak elfogadott mandátumát nem akarja visszaadni...
Tudnék ajánlani neki egy nagyon jó megoldást: Húzzon el még a nagypolitika közeléből is, de nagyon gyorsan és jó messzire. Az ilyen szélmalomharcos mentalitású "honatya" semmiképpen nem tesz jót a jóérzésű választópolgárok emésztésének.
@Clavigo:
Yoda69
Igaza van! Miert adna vissza? Sok elempes miatta tartott ki ennel a suttyo fideSS tamogato partnal. Elobb kellett volna eljonnie, es akkor az elempe a parlamentbe se jutott volna be. Ennyi
Eriksson
Tanulságos riport Hadházyval: "Megváltoztatta már azt a véleményét az LMP-ből kilépő politikus, miszerint, nem ül be a parlamentbe, ha a Fidesz 50 százaléknál több képviselővel rendelkezik az Országgyűlésben".
A politikus, aki még saját magát is többszörösen meghazudtolja.
www.youtube.com/watch?v=j4WUP7g63us

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.