Június elején kapott szárnyra pletyka szintjén, hogy eltávolítják a 100 milliárd forint fölött rendelkező Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal éléről Pálinkás József akadémikust, mert Palkovics László innovációs miniszter új embert szeretne kinevezni. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ez a Pálinkás eset pont arról szól, hogy az akadémikus úr oda szarik, ahonnan eszik.
Eriksson
Nem mondanám, hogy a diktatúra tette tönkre. Az egész Fidesz éra alatt komoly tisztsége volt, amely feltételezne némi lojalitást. Az a csoda, hogy eddig ott lehetett.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Te is eltévedtél, a saját véleményét mindenki elmondhatja, egy MTA elnöktől még el is várható, hogy fontos dolgokról véleményt mondjon.

Nem Orbán eteti, és nem is Orbán tenyerébe szart.
csipetke
Így megy ez fideszéknél,ha valaki valakijének egy jó állás kell,
nosza,kirúgunk valakit,oszt jóvan.Ők így működnek.A fidesz kikből áll?Sógor-koma-rokon-haver, a havernak a haverja,stb.A fidesznél ha valaki saját gondolatokkal bír,az ott egy rossz pont,mert majd megmondják fentről,hogy mit gondolhatsz.Lásd Simicskát,akinek egy idő után nem tetszett,amit orbán csinált,hát repült,és nem ő az egyetlen.
csak úgy....
@Eriksson: te félnótás! épp te fogalmazod meg ,hogy diktatúra van! ellent szegült sok év után,oszt ki lett baszarintva,...hasonló jókat az többi ,gondolkodásra képtelen talpnyalónak...
Commenter
@CsipkeRózsa: nála mindig van lejjebb és lesz is még. Mindenre képes és annak az ellenkezőjére is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.