Két helyközi járat kergette egymást a 83-as főúton, az esetről videó is készült. A két sofőr jól be is szólt egymásnak az egyik megállóban.

A 83-as főúton, Tét közelében készült videofelvételt közölt a Zoom.hu, a cikk szerint az egyik busz sofőrje fél kézzel vezetett, a másikban egy mobiltelefonnal vette fel az előtte haladó – és őt elengedni nem akaró – kollégája működését. Volt, hogy a szembe jövő autók miatt nem sikerült az előzés, de előfordult, hogy az elöl haladó busz beállt az út közepére és nem engedte el a mögötte érkezőt.

Az egyik településen aztán a hátsó busz beérte az előtte száguldót, a sofőrök keresetlen szavakkal vitatták meg a KRESZ előírásait. Annak a busznak a sofőrje, amely fedélzetéről a videó készült, azt is mondta a másik sofőrnek, hogy megy a rendőrségre, mert ez nem játék, amit csinált.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Mirabilis: egyszer én is vártam ott , a fekete kabátom csupa hamu lett...ezeknek a városvégignéző buszoknak keze lába kivan...csak úgy ontják a szutykot
human
Azért kamerázni nem kellett volna a sofőrnek. Hány ember volt ott a buszon?
papa.49
@human: Megirigyelte a román sofőrtől !!!
KisGenyo2
@papa.49: Pont ezt akartam írni! Ott a pont!
justhpeter
Íme a bizonyíték, a magyar buszok is jobban teljesítenek. Szerencsére már nem csak a kormányunk a legszuperebb Európában, hanem a buszvezetők is felzárkóztak végre. Viszont a mozdonyvezetők is igyekezhetnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.