A Nyílt Társadalom Alapítványok nyomatékosan kérik az Európai Bizottságot, hogy késedelem nélkül tegyen jogi lépéseket a magyar kormány ellen ezen új törvény kapcsán, amely ellentétes az EU jogszabályaival, és felszólítja az Európai Parlament tagjait, hogy kérjék számon a magyar kormányon az Európai Unió alapelveinek megsértését. A Nyílt Társadalom Alapítványok határozottan elítélik a magyar Országgyűlés által …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Helyes, rágjanak csak.
Majd az eu felemeli a mutatóujját.
karma1
Keso! Mar sokkal elobb fel kellett volna lepniuk, mert ez nemcsak hitelrontas, aljas hazugsag, de jokora antiszemitizmus is, ami a mai vilagban megengedhetetlen.
Mar csak ido kerdese, hogy horthyt masolva megalkossa a zsidotorvenyeket ez az egybites elmebeteg...
cikicakk55
Elég baj az,hogy az EU magától nem veszi észre min ügyködik a magyar kormány. Nem csak a magyar emberek életét teszik tönkre,nem csak a magyar fiatalok jövőjét teszik élhetetlenné,hanem egész Európára veszélyesek már. Olyan gyűlöletet szítanak,ami már Európát is megossza. Dörgölőzik az Oroszokhoz,de közben Trumpnak is megpróbál benyalni. Neki Európa már kevés. Figyelmen kívül hagyja az Európai országok vezetőinek az intelmeit, az Európai emberek érdekeit. Tényleg úgy néz ki,mint aki az egész világot akarná maga alá gyűrni. Kíváncsi leszek mit reagál az Eu,mert eddig csak időhúzásra mentek. Újabb és újabb időpontokat tűznek ki,lehetőleg hónapokkal későbbre,hogy asztalhoz üljenek és döntsenek,pedig nem lenne ez annyira bonyolult. Ki kellene mondaniuk,hogy Orbán és az általa vezetett kormány alkalmatlan az Európa Uniós tagságra. Minden 2010 óta adott EU-s pénznek nézzenek utána. Ne csak az Olaf vizsgálódjon,mert az semmit nem ér.
Yoda69
Igazuk van. orbani fasisztiod utra terelte az orszagot. Vissza kell pofozni a helyes utra.
Rockxy
@karma1: Az is antiszemitizmus, hogy a zorbán netannyahunak nyalja a seggét?
karma1
@Rockxy: Nem, az csak azt jelenti, hogy ket korrupt egyen egymasra talalt. Eppen korrupcioellenes vizsgalat folyik netanyahu ellen...Tudod, egyik zsido nem szereti, ha a masik kizsebeli... mindenhol, minden emberi rassszban talalhato korrupt, bunozo, zseni , angyal.
Itt most pont egy cigany talalta meg a zsido parjat.
Az Isten mentsen meg ettol a felallastol a valosagban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.