A törvényalkotási feladatok és a költségvetés, valamint az adósságcsapdába került családok helyzete volt a téma.

A következő időszak törvényalkotási feladatait tekintette át a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti képviselőcsoportja csütörtökön Sümegen tartott kihelyezett frakcióülésén – tájékoztatta a kisebbik kormánypárt az MTI-t. A témák között szerepelt a költségvetés és az adósságcsapdába került családok megsegítése.

A KDNP-frakció ferences szerzetesek meghívására érkezett Sümegre, ahol közös lelki gyakorlaton vettek részt. Ezt követően frakcióülést tartottak, amelyen a többi közt a költségvetéshez kapcsolódó kérdésekről volt szó.

A képviselők az adósságcsapdába került családokkal összefüggésben egyeztettek az adósokat mentő lehetőségekről, illetve azok bővítéséről.

A témák között szerepelt a fogyasztóvédelem további korszerűsítése, szélesítése, és a képviselőcsoport tagjai elemezték a nyugdíjrendszer és a gyermekvállalás összekapcsolásának lehetséges opcióit.

Szóba kerültek továbbá szociális kérdések, felmerült a hajléktalanság és a közterület rendje biztosításának kapcsolata és felvetődött az ápolási díj emelésének lehetősége is – írták.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lelketlenek "lelki gyakorlata"? Sok státusz keresztény! Nem tudom, mire fognak hivatkozni Isten ítélőszéke előtt haláluk óráján, mert jót nem tettek az elmúlt években!
Tényleg, nyert egyáltalán KDNP-s egyénibe?
Equus1
a pszichedelikus szeánsz után a résztvevők áttekintették, milyen lehetőségek vannak a hívők és nem hívők lehúzására.A jelenlévők elfogadták tömjén zsóti állásfoglalását: egyelőre nem követelik a pallosjogot.
A jó hangulatú összejövetelen, ahol birkákat is áldoztak az ő istenüknek, a friss, gőzölgő birkavelő nyersen történt kikanalazása után, ami finom meleg birkavérrel leöblítettek, tömjén zsóti Pegazussal, többiek Illés szekerével, aki nem fért fel, azok az apostolok lován távoztak.
Isten áldásával...
simmering73
Lelki gyakorlatok:
Én lopok
Te lopsz
Ő lop
Mi lopunk
Ti loptok
Mindenki lop
Macskaszem
A tízparancsolatról nem diskuráltak véletlenül? Mert ugyi annak betartásával minden aljas bűnük megelőzhető lett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.