Az Útinform jelentése szerint lassú a haladás Budapestre befelé az M2-es és M3-as sztrádákon, az M43-ason baleset miatt terelés van Szeged körzetében.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Szeged közelében az M43-as autópálya Nagylak felé vezető oldalán a 20-as km szelvényben egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze. Az érintett szakaszt lezárták, a 10-es km-nél lévő csomópontban leterelik a forgalmat a pályáról. Kerülni a Szeged – 43-as főút – Makó útvonalon lehet.

- Az M2-es autóúton Gödnél és Dunakeszinél is lassú az előrejutás a főváros irányába. Tervezzenek hosszabb menetidővel!

Útinform: lassú a haladás a főváros felé az M2-es és M3-as gyorsforgalmikon

Fotó: police.hu

- Lassú a haladás az M3-as autópályán Gödöllőnél a főváros irányába, valamint az M0-stól befelé.

Munkálatok miatti korlátozások:

- A 4-es főút, Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István Tisza-hídon a felújítási munkák miatt a fél útpályát lezárták. Este 8 óráig jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Érdemes alternatív útvonalakat választani, akár az M3-M35-42-es főút felé, vagy az M5-44-47-42-es főút irányába.

- Megkezdődött a kiskörei Tisza-híd felújítása. A novemberig tartó munka során a vonatokat buszokkal pótolják, a közúti forgalmat pedig terelőútra irányítják. Kisköréről Pusztataskonyba jelentős kerülővel a Tiszanána, Újlőrincfalva, Poroszló, 33-as főút Tiszafüredi Tisza-folyó híd, Tiszafüred, Tiszaszőlős, Abádszalók érintésével lehet eljutni. A buszjáratok a Heves – Tiszafüred – Fegyvernek útvonalon közlekednek.

- Komáromnál felújítják – a határ szlovák oldalán – a felnyitható hidat, ezért azt július végéig lezárták. Magyarország felől az Erzsébet hídra csak a 3,5 tonnánál könnyebb és a 3,5 méternél alacsonyabb gépjárművek valamint a behajtási engedéllyel rendelkező buszok hajthatnak fel. A korlátozás alá eső járművek Vámosszabadinál, vagy Esztergomnál tudnak átlépni Szlovákiába. (A tehergépjárművek az Esztergomi teherkompon, a buszok pedig a Mária Valéria hídon kelhetnek át. A gyalogos és a kerékpáros közlekedésre nem vonatkozik a korlátozás.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.