Nehogy már az Orbán-kormány szócsöveként működő lap akarja megmondani, mit nézhetünk meg a színházban a gyerekkel - egyhangúan így vélekedtek azok, akik aznap nézték meg Billy Elliot című eladást, amikor a Magyar Idők darabot támadó cikkének hatására törölték a musical 15 előadását. Van, aki dühöng a politikai presszió miatt, más szülő csak jót nevetett azon, hogy ezek szerint éppen homoszexuális propagandának teszi ki a kisfiát. A társulat érthetően szomorú a váratlan elkaszálás miatt, mégis vastapsot érő alakítással szórakoztatták a nagyérdeműt - amíg még tehetik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a legújabb fejleményről, sőt kapcsán:
A derék pártkatona rácsapott

sőt igazából azt is mondhatnók, hogy rácuppant

Igen ismét, sőt még mindig a szegény Billy a téma. Igen a derék Ókovács képtelen – úgy érzi, vagy mondták neki ? =)) – nem tud csöndben maradni. No, de hagyjuk ezt, majd azt mondom a dolog túl van ragozva. Azonban van az origo.hu-nak adott legújabb írásának egy külön poénja. A derék színi-direktor hangnemet váltott! „És most rácsapok a CapsLockra: A BILLY ELLIOT CÍMŰ PRODUKCIÓBAN NINCS ILYESMI!!! HAHÓ, VAN OTT VALAKI? MÁR ÚGY ÉRTEM, BEKAPCSOLT AGYFÉLTEKÉKKEL?)” – írja.
Nem, nem a pártsajtó lesújtó, a serdületlen ifjúságot buzulásra serkentő felhívást felfedezni vélő belegondolásra reagált, hanem arra, hogy valaki szerint „mindenki megbeszélhetné az anyukájával, mivé akar lenni”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.