Megérkezett az Európa Tanács független alkotmányjogászokból álló tanácsadó szervének állásfoglalása a Stop Sorosról, amit Orbán Viktor nem várt meg, inkább gyorsan elfogadta a törvényjavaslatot a parlamenti Fidesz-kétharmad a Jobbik szavazataival kiegészülve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hol él a VB? Ezek semmit nem fognak hatályon kívül helyezni amit ők "alkottak"!
bencemacska
@Commenter: ma, 14:43
Nem azért siettette a miniduce a szavazást, hogy most visszavonassa!
Tudta, hogy 06:22-én érkezik a szakvélemény. Külön kérték őt, hogy ne szavazzanak addig.
A Jobbik szavazása miatt külön görcsbe szorult az öklöm mellett a gyomrom is!
kripton
Ki nem kakilja le a Velencei bizottságot? A kormány hatályon kívül helyzné a hatályon kívül helyezést. :-)
Commenter
@bencemacska: Nem azért. Sőt büszke is magára hogy "kifinomult, szép jogi munkát" alkotott,és közben még egy hatalmas pofont is lekevert az EU-nak, az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának és VB-nek is, pont a menekültek világnapján, nos mindehhez vérlázító aljasság és cinizmus kell. Az Alkotmánybíróságtól és Kádertől is hiába várunk normakontrollt...lassan az egész lényünk már görcsbe rándul mindattól amit ez megenged magának. Egy fiatalember éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren az ellen ami itt folyik...ez is abszurd hogy mindent lenyomhat egy elmeroggyant az emberek torkán, hamis küldetéstudata és hatalma teljében...A Jobbik most kimutatta a a foga fehérjét a bevándorlásellenes a bevándorlás ellenessel szavazott. Pont azzal akit két hónapja még le akartak váltani. Ezt így nem lehet! Mitől is reméltünk kormányváltást akkor?
bencemacska
@Commenter: ma, 15:42
Sajnos egyre elkeserítőbb a helyzetünk!
Majd a trampli barát adja meg a kegyelemdöfést, amikor megcélozza a német autóipart és eltalálja a győri meg a kecskeméti gyárat!
A németek nem Németországban, hanem, nálunk fogják csökkenteni a termelést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.