"A visegrádi négyek (V4 - Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) és Ausztria egyetértenek abban, hogy Európának képesnek kell lennie megvédeni a saját határait és biztonságot adni a polgárainak - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a V4-kormányfők és az osztrák kancellár csütörtöki budapesti csúcstalálkozója után. " "...a V4-ek szerint az Európai Bizottságnak nem dolga miniszterelnöki csúcstalálkozó szervezése, ez a tanács elnökének a dolga, aki ennek eleget is tett, hiszen jövő csütörtökön - például menekültügyben is - lesz csúcstalálkozó. A V4-ek ezért nem lesznek ott a vasárnapi minicsúcson. A jövő csütörtökön esedékes brüsszeli találkozón fogják kifejteni az álláspontjukat - közölte Orbán Viktor. "

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Commenter: amíg meg nem koronáztatja magát Shikarival meg Pálinkás Pállal, mert attól kezdve ő fő g^cisége lesz a címe, ha hagyjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Én is! De az azért aranyos volt, amikor a Kálvin téren egy pórázon vezetett kis bocs miatt rendőrt hívott valaki a múlt nap.
Pálinkás Pál
@Nessy: Azt hiszem én már elég régóta mondtam itt is,hogy egészegyszerűen el kéne zárni a csapot, és szétesne az orbánbirodalom...csak pénzzel tudja maga körültartani a csicskásait!!/most nem a shikari féle félkegyelműekre gondolok/
back up
A magyar bátor nem megy el oda, ahová meg sem hívták, és még büszke is rá.
A magyar vándor bátor.
Nessy
@Pálinkás Pál: Ebben teljesen egyetértek veled!
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál: hogy ne sablon szöveg legyen, remélem te leszel az első a lincselés elől kotródó fasiszták közül akire először adják majd ki az általad óhajtott tűzparancsot. Tudod oda te sem kellesz menekültnek ahová a genyát nem hívták meg, tanácskozni sem, a fasiszta nézetetekért.
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Neked ki osztot lapot köcsögduda??? hajts fel még egy italt a Kék Osztrigába ,aztán dugulj el!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.